У суботу під Маріуполем стався обстріл, з-за якого загинув офіцер Нацгвардії Денис Лошкарьов.

Про це стало відомо завдяки прес-службі НГУ.

Офіцер батальйону спеціального призначення військової частини 3035, молодший лейтенант Лошкарьов загинув 15 грудня під Маріуполем в районі проведення Операції об'єднаних сил під обстрілом, передає Facebook національної гвардії.

"З сумом дізнався про втрату нашого побратима. Розумію, як важко змиритися з цим непоправним горем. Розділяю разом з Вами біль втрати, сумую разом з Вами, підтримую Вас у годину скорботи" ‑ заявив командувач нацгвардії генерал-полковник Юрій Аллеров.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Денис Лошкарьов загинув як воїн. Він боровся з підступним ворогом до останніх секунд життя. Денис назавжди залишиться в наших серцях, його ім’я буде записано золотими літерами в бойовій історії військової частини 3035, батальйону спеціального призначення і всього Українського війська. Герої не вмирають", - сказав командир військової частини 3035 полковник Василь Жук.

Побратими Дениса згадують його як мотивованого воїна, який мав неабиякі лідерські якості.

"Він був людиною слова, – розповів про свого товариша боєць батальйону спеціального призначення військової частини 3035 Олег Жаріков. - Денис, в свій час, був головою Херсонської самооборони. Для нас він завжди був лідером, командиром нашого взводу. За своїх бійців стояв, боровся. До роботи ставився відповідально. Сам постійно вчився, інших вчив. Його поважали всі в підрозділі. Він служив у нас з 2015 року, пройшов Широкине, і потім об’їздив всю лінію фронту. В армію прийшов за велінням серця. В цивільному житті був юристом".

Нагадаємо, На українському полігоні сталася трагедія: військовий отримав страшну травму, лікарі роблять все можливе

На Яворівському полігоні у Львівській області военнослужащий під час стрільб вистрілив собі в ногу.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич в Facebook.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Добу на Донбасі: бойовики активізувалися на Приазов'ї, є поранені

Також "Знай.uа" писав про те, що У Донецьку різке загострення: жорсткий бій потрапив на відео