Президент України розповів про умови продовження воєнного стану

Президент України Петро Порошенко відповів на питання, яке хвилює більшість українців - чи буде продовжено в нашій країні воєнний стан по закінченню його терміну.

Глава держави запевнив, що "особливий режим", що діє в 10 областях країни, не буде продовжений і буде знятий вчасно, якщо російські війська не вторгнуться в Україну. Таку заяву Порошенко зробив на підсумковій прес-конференції в Києві.

Розлючений Охлобистін накинувся на українців

Російський актор Іван Охлобистін, якому давно і надовго заборонений в'їзд в Україну за скандальні пропутінські настрою, рознервувався через надання автокефалії Української православної церкви, передає блогер "Фашик Донецький".

Охлобистін заявив, що українці, мовляв, ще повернуться до Росії, в той же час користувачі Мережі завалили це відео коментарями, не соромлячись висловлювати все, що думають про актора.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Усик прийшов за нагородою до Онуфрія

Абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик отримав від Онуфрія нагороду. Зараз вже відомо, що боксер отримав з рук митрополита орден преподобного Іллі Муромця 1 ступеня.

Також зазначається, що глава московського патріархату вручив Усику нагороду в ході церемонії "Майбутнє нації", яка відбулася 14 грудня.

Секретні карти генералів Путіна про окупацію України з'явилися в мережі

Секретні карти були представлені генерал-лейтенантом СБУ Григорій Омельченко в ефірі українського телеканалу.

Високопоставлений офіцер заявляє, що це картки, на яких зображені плани вторгнення в Україну і вони активно використовувалися Генеральним штабом ЗС РФ.

Українці жорстко висміяли Онуфрія

Користувачі соціальних мереж висміяли колишнього Главу Української православної церкви Московського патріархату митрополита Онуфрія. Він офіційно втратив титул митрополита Київського після Об'єднавчого собору.

У соціальних мереж люди почали активно реагувати на цю подію. Вони також висміяли митрополита Онуфрія. Смішні меми з'явилися в Telegram і Facebook.