Робочий тиждень тільки почався, але було б непогано дізнатися, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки, точним прогнозом на основні вірування наших предків в ексклюзивному коментарі "Знай.ua" поділилася відома віщунка і ясновидиця Світлана Калашник.

Віщунка рідко помиляється в своїх прогнозах

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Цей тиждень наповнить вас рішучістю і впевненістю. Виникне дуже сильне бажання відкинути всі сумніви і почати діяти! Що стосується здоров'я - Боги дають пораду не звертати уваги на самопочуття. У вас будуть сили на ривок вперед у своєму житті і це головне! У відносинах очікуйте різкий поворот, схожий з рухом сонця. Для когось наступить світанок, для когось захід. Спокійно і стабільно на цьому тижні не буде однозначно. Ділові питання вимагатимуть від вас уваги! Займіться контролем фінансового руху. Порада на тиждень: ставитеся з повагою до оточуючих. Будь-яка коректна поведінка дуже швидко відгукнеться.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Радісне передчуття нового життя накриє вас із головою на цьому тижні. Навіть швидкоплинні прояви ситуацій, що очищають від минулого, не будуть нести емоційного навантаження. Гроза закінчилася, попереду ясне сонячне світло! Здоров'я сприятиме руху вперед, розкриття любові до світу і пристрасті до життя. У любовних відносинах можливі прояви карми характеру, пробудження психологічних блоків, страху. І що стосується ділових питань - відкладіть важливі рішення і будь-яку роботу з офіційними документами. Ви мало володієте ситуацією! Порада: не дивлячись на весь внутрішній захват і наснагу - зберігайте тверезість.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Цей тиждень наповнить вас величезною силою, пробудить бажання бути чесним перед самим собою і оточуючими. Чесними словами, вчинками. Так само можливі якісь події, де ви будете відстоювати загальну правду. Однак глибоко всередині вас може накрити конфлікт між свідомістю і підсвідомістю. Якісь ситуації змусять робити те, що не хочеться, але потрібно! Бажаючим зачати дитину необхідно прийняти до відома, що цей тиждень - прекрасний момент для цей чарівної події. В цілому, очікується прекрасне самопочуття. Насолоджуйтесь ім. Відносини принесуть бурю емоцій. Може, нарешті, вам пора відкритися назустріч пристрасті та любові? Згадайте все, про що мріяли. Прийшов час втілювати це в реальність. Що стосується ділової сфери - чекайте повернення додому. Останнім часом ви надмірно захопилися роботою і забули про домашні справи. Будьте уважні, якщо їх не вирішити - ваша справа може наздогнати невдача. Порада: подумайте про створення команди для вирішення трудових питань! Тільки візьміть на себе найскладнішу задачу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) Тиждень буде сповнен спокою і неквапливості. Бажання зробити крок вперед тільки після повного підтвердження необхідності внутрішнім голосом. Що стосується здоров'я - для прекрасного самопочуття частіше бувайте на природі! Так само вам слід усвідомити, що ваші відносини засновані на матеріальній вигоді, визнайте відсутність щирих почуттів. Ділові питання вимагають від вас пошуку гідного партнера і створення дружнього колективу. Порада: попрацюйте над внутрішнім станом любові та гармонії. Будіть любов до цього світу.

Нагадаємо, розкрито невідомі властивості молитви "Отче наш".Як повідомляв "Знай.ua", синоптики поділилисяпрогнозом погоди на тиждень. Також "Знай.ua" писав, через бідність українці масово переходять на сухарі.