На 54-році життя раптово помер Ігор Коцюруба - відомий український громадський діяч, волонтер і активний учасник подій на Майдані.

Про це у Facebook повідомила нардеп від БПП Ольга Богомолець.

"Наш побратим ще за студентською "Революції на граніті", який разом з іншими членами Львівського студентського братства був жорстко побитий ОМОНом. А також побратим, який підтримував на Майдані Революцію Гідності. Ігор завжди стояв за правду до кінця і в будь-яких обставинах. Чесний, сміливий, рішучий. Дуже болісно. Спочивай з миром, друг", - написала посадовиця.

Зазначається, що смерть могла бути не природною. Генерального прокурора закликають взяти справу під особистий контроль і встановити правду про смерть активіста.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Ігор Коцюруба - український громадський діяч, був співголовою «Революції на граніті», головою студентського братства Львівського політехнічного інституту в 1989-1990 роках, секретарем студентського братства Львова в 1990-1991 роках.

Був активним учасником подій на Майдані 2013-2014. З початком війни на окупованих територіях Донбасу, допомагав на волонтерських засадах українській армії.

У Львові Ігор Коцюруба як громадський діяч активно боровся з корупцією.

Нагадаємо, Богомолець під Кабміном: "повністю критичної ситуації в країні винен Гройсман".

Раніше Богомолець заявляла, що позбавлення медичного університету імені Богомольця – це спроба здійснити на неї тиск.

Також парламентарій заявляла, що Моз закуповує прострочені препарати, виправдовуючись економією коштів. За словами депутата, Міністерство охорони Здоров'я набуває препарати, термін придатності яких уже підійшов до кінця, і заявляє, що це робиться на благо українців.