Український уряд вніс зміни до постанови з державної реєстрації транспортних засобів. Тепер українці по-новому будть перереєструвати автомобілі, зокрема стане простіше встановлювати газове обладнання та передача авто у користування іншим особам.

Про це повідомили представники Міністерства внутрішніх справ України.

автомобілі

Як наголошується, відтепер реєстрація газобалонного обладнання та видача тимчасового реєстраційного талону під час передачі права користування авто не передбачатимуть обов’язковий експертний огляд.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, огляд не треба проводити при реєстрації нових транспортних засобів, вибракуванні авто та перереєстрації машини у зв’язку зі зміною анкетних даних, місця проживання власника.

Нагадаємо, на митниці стався кривавий інцидент. Водій Volkswagen проігнорував вимогу зупинитися та не відреагував на попереджувальні постріли вгору при перетині кордону. Після цього митники відкрили вогонь по транспортному засобу.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, українцям нагадали, за яких порушень у водіїв можуть відібрати водійські посвідчення.

Також портал Знай.ua писав, що при розмитненні авто з європейською реєстрацією, на митницях виникли нові конфлікти. Власники євроблях обурені роботою митників, зокрема оцінкою вживаних транспортних засобів. Тому депутати ще раз переглянуть даний пункт та приймуть єдине рішення, за якими правила буде проводитися оцінка вартості автомобілів.

Додамо також, що власники "євроблях", які не мають грошей на розмитнення транспортного засобу, намагаються збути залізних коней в інтернеті. Зокрема масово зєявляються оголошення, в яких іномарки пропонують просто за копійки.

Дивіться: Розмитнення євроблях. У скільки обійдеться українцям отримати нові номери