Депутати змінили розмір іменних стипендій Верховної Ради України для студентів.

Відповідне рішення було ухвалено на пленарному засідання, у вівторок, 18 грудня.

Таким чином, в Україні встановлені такі розміри стипендій:

  • для студентів технікумів, коледжів, училищ (вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації), які навчаються за освітнім ступенями (освітньо-кваліфікаційним рівнем) "молодший спеціаліст" чи "бакалавр", – 2130 гривень в місяць;
  • для студентів університетів, академій, інститутів, консерваторій (вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації), наукових установ, які навчаються за освітнім ступенями "бакалавр", "спеціаліст" чи "магістр", – 2720 гривень в місяць.

гроші

КИЇВСЬКІ УЧНІ ЗМУШЕНІ НАВЧАТИСЯ У ГАРДЕРОБНІЙ

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шок та жах - так можна охарактеризувати те, що відбувається в гімназії на Позняках. Самі діти написали скаргу до Киїївської міської адміністрації з проханням покращити умови їх навчання. Адже ті, в яких вони перебувають щодня неприпустимі.

У Словянській гімназії класи облаштували у вчительські, біліотеці, гардеробній та навіть у кабінеті директора. Учням просто катастрофічно не вистачає місць у приміщенні гімназії. А у класах навчається до 40 дітей.

Нагадаємо, студент хотів відмовитися від навчання через травму хребта. Але через 3 роки він з'явився на урочистому врученні диплома в екзоскелеті.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, українські політв'язні, яких незаконно утримують в Криму та на території ОРДЛО, зможуть отримувати фінансову підтримку від держави.

Раніше портал Знай.ua писав, що в гуртожитку харківського політехнічного університету знайшли мертвим 17-річного студента. Все мсіто на вухах через загадкову смерть хлопця.

Дивіться: Рейтинг найкращих вишів України