У Харкові сталася страшна трагедія просто в гуртожитку №14 Національної технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Студент, якому було всього 17 років, знайдений мертвим.

Про це розповіли в Нацполиции Харківської області, а також повідомлення про подію з'явилося на Telegram-каналі групи "ХПІ Online".

Як розповіла консьєржка гуртожитку, першої пропажу сина виявила його мама. Вона довго дзвонила студенту, однак трубку ніхто не піднімав. Тоді мати зв'язалася з гуртожитком і попросила перевірити кімнату сина, запідозривши недобре. Консьєржка взяла запасний ключ і відправилася в кімнату за вказаним номером.

Те, що вона побачила там, вразило її до глибини душі – 17-річний підліток лежав у кімнаті без ознак життя. Як повідомляється, хлопчик жив у кімнаті один і хворів. Хоча ознак насильницької смерті не було виявлено, слідчий відкрив кримінальне провадження за статтею 115 КК України ("умисне вбивство"), щоправда, з позначкою "природна смерть".

Нагадаємо, "Знай.uа" писав , що в Дніпрі вчителька не підозрювала, що урок стане для неї останнім. "Жінка завжди була сповнена енергії і сили", кажуть колеги. У Дніпрі в школі № 112 на вулиці Солідарної вчителька померла прямо посеред уроку. На місце була викликана поліція і бригада медиків, передає "Інформатор".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що харківські поліцейські розслідують загибель 20-річної студентки в одному з ресторанів міста на вулиці Лермонтовській. Сайт Нацполиции в Харківській області повідомляє, що інформацію про трагедію вони отримали 17 листопада, в 23:00.

Прибулі медики повідомили, що дівчина померла через напад астми.

Лікарі намагалися повернути дівчину до життя за допомогою реанімації, проте було вже пізно.

Нагадаємо, велетенська бурулька вбила жінку в центрі столиці: від голови нічого не залишилося.

60-річна жінка померла від того, що їй на голову впала величезна бурулька. Вона померла на місці ще до приїзду швидкої. Про це повідомили в Департаменті поліції Алмати.

Нагадаємо, бездомна напала на відвідувачів популярного кафе, постраждалих забрали на "швидкій". Шістьох постраждалих госпіталізовано в лікарню.

Як повідомляв Знай. ua, легендарна королева БДСМ померла у власній кімнаті тортур. Причина смерті вас точно здивує.

Знай. ua писав, що мер Херсона озвучив ім'я вбивці Гандзюк. "Спочатку вона сказала це "русня". А потім назвала мені конкретне прізвище".