"Факсограма є внутрішнім документом КП "Київтеплоенерго". В підприємстві системно проходять навчання з метою посилення ефективності роботи в умовах снігопадів, зниження температури тощо", - сказано в повідомленні.

Зараз КП "Київтеплоенерго" проводить внутрішні роботи по встановленню обставин, як цей документ потрапив в публічний доступ і викликав дезінформацію.

Україну накриє аномалія: синоптики нажахали пекельним прогнозом на 2019 рік

Також в КМДА був опублікований офіційний прогноз Укргідрометцентру до кінця цього робочого тижня:

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

18 грудня хмарно з проясненнями, без опадів. На дорогах ожеледь. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі опуститься до 8-10º морозу,а вдень 6-8º морозу.


Прогноз на тиждень від відомої віщунки: найкращий час для зачаття дитини і профілактики здоров'я

19 грудня в Києві також не очікується істотних опадів, температура вночі 9-11º морозу, а вдень 6-8º морозу. Вітер швидкістю 5-10 м/с.

20 грудня - без опадів, температура вночі опуститься до 9-11º морозу, а вдень до 4-6º морозу. Вітер 5-10 м/с.

Також, сьогодні з'ясувалося, що у факсограмі, яка була розіслана головам райадміністрацій Києва, зазначалося, що в четвер, 20 грудня, у Києві очікується сильний снігопад, від 110 до 130% місячної норми опадів, посилення вітру до 25-27 м/с, місцями пориви 30-33 м/с. Снігові замети будуть досягати 30-40 см. Температура вночі від -11 до -20 градусів, вдень до -14 градусів морозу.

Нагадаємо, раніше прогноз погоди: синоптик сказав, коли Україну скують морози.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зустріти Новий рік у Карпатах: топ-5 варіантів оригінального і незабутнього відпочинку.

Також "Знай.uа" писав, що потужна енергія: як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно обов'язково здійснилося.