Непідйомні тарифи на комуналку, нові правила нарахування субсидій, коли мільйони українців не можуть отримати пільг, змушують впадати у відчай. Не може змиритися зі злиденним життям мешканець Кривого Рогу, який все життя тяжко працював на державу, а тепер стоїть в мороз під стінами міської адміністрації та просить владу задуматись та змилуватись.

Колишній інженер-металург вийшов на одиночну акцію, на яку його штовхнули нинішні, ціни, закони та знущання влади. Про це на своїй сторінці пише відомий блогер Михайло Шнайдер.

"Це Валерій Васильович. Він Пенсіонер. Колишній Інженер-Металург, який Багато років пропрацював у Доменної печі на заводі "Криворіжсталь". Вчора він вийшов на одиночну Акцію протесту до Міськвиконкому Кривого Рогу. Чоловік виступав проти Непідйомних тарифів на "Комунналку". Адже за минулий Місяць, йому нарахували 4 140 гривень за Газ та 400 гривень за світло. І це при Пенсії 3 650 гривень. Тільки Вдумайтеся... Він повинен віддати за Світло і Газ, майже півтори Пенсії. А про те, щоб купити Продукти і Ліки, взагалі не йдеться",- пише Шнайдер.

За словами автора посту, літній чоловік весь день чекав під стінами адміністрації.І що ви думаєте, його хтось побачив чи почув? НІ. Жодної реакції влади, так ніби його й не існує.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У той час, як пенсіонер стояв на морозі, чиновники грілися у своїх теплих кріслах, та навряд чи думали, як це жити на мізерну зарплату та не мати зайвого шматка хліба.

"Це Страшно. А ще страшніше те, що наша Влада перестала чути простих Українців. Вони живуть у зовсім іншій Реальності. В Реальності де завжди Тепло. Де навкруги лише Розкіш і Достаток. І це дійсно дуже Сумно...", - додав Шнайдер.

Нагадаємо, українцям пообіцяли січневу пенсію до нового року.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, субсидіантів перевірятимуть жорсткіше. Українців умовно розділять на "чорний" та "білий" списки.

Раніше портал Знай.ua писав, що громадяни, які не мають лічильників, з нового року будуть платити за блакитне паливо вдвічі більше.

Дивіться: Що обіцяє нова пенсійна реформа