Глава Російської православної церкви в ході богослужіння в Ніколо-Угрешському монастирі у своїй проповіді не забув згадати про Україну. Він заявив, що створення Православної церкви України – це "шлях у духовне нікуди, це шлях до загибелі". Про це повідомляє ТАСС.

"Ось сьогодні ми переживаємо за все те, що відбувається на Україні. Ось явний наочний приклад того, як брехня збиває людей з дороги... І коли помилково вказується той шлях, який відриває людей від істинної церкви, який пропонує свою душу віддати самозванцям і раскольницьке співтовариство сприймати як благодатну церкву, ось цей шлях в духовне нікуди, це шлях до загибелі", - сказав Кирило.

Журналісти ТАСС інтерпретували слова Кирила як "створення розкольниками нової церковної структури на Україні, яка призведе до духовної загибелі країни (України, - ред.)".

Крім цього священнослужитель у своїй проповіді зачепив тему "брехні", яка "збиває людей з життєвого шляху". Як приклад він навів кінематограф і мистецтво.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, Єпіфаній зізнався, що зроблять з храмами УПЦ МП: без насильства

На території України не будуть захоплювати храми, які належать Московскому патриархату. Про це заявив Митрополит Переяславський та Білоцерківський Епіфаній, передає телеканал ICTV.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Дмитро Ярош відкрив полювання на священиків московського патріархату: "Ми, українці, милосердні"

Колишній керівник "Правого сектора", а нині – лідер "Української добровольчої армії" (УДА) Дмитро Ярош заявив, що має намір "оголосити полювання" на "московських попів" (представників Української православної церкви Московського патріархату).

Також "Знай.uа" писав, що Котедж митрополита Єпіфанія під Києвом показали в мережі: вже не таємниця

Двоповерховий котедж жовтого кольору знаходиться в Києво-Святошинському районі Київської області в селі Святопетровское. Територію оточує невисокий сірий паркан. Крім основного будинку на ділянці розташовані ще кілька будівель, типу гостьового будиночка і господарське приміщення.