У продуктових магазинах в окупованому Донецьку зникло борошно. Про це пишуть люди в мережі, які називають цей факт новою "поверненням в СРСР".

Ситуацію в так званій республіці висміяли користувачі у Twitter.

Очевидці повідомили, що на вході в деякі магазини навіть оголошення повісили, що "Муки нет".

"Донецьк звільнили від муки. Спасибі, Росіє!" – пише блогер Денис Казанський.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Нарешті повернулися в СРСР", – іронізує Max.

"Насправді служби "ДНР" борються із наркоторгівлею, все вилучено для перевірки, з часом вся мука осяде на складах наркотиків, а наркотики поїдуть на чорні ринки, які кришують к**апи", – припустив Андрій Романенко.

"З гіпсом перемішають і завезуть нову, зате по скріпних стандартах", – підсумував Ігор Таксист.

Як готуються до Нового року вокупованому Донецьку

Окупований Донецьк вже традиційно прикрашають до новорічно-різдвяних свят. Цього року вона засяє у кольорах "прапора псевдореспубліки". На площі Леніна вже зібрали каркас центральної ялинки "ДНР", її відкриття заплановано на 21 грудня.

Нагадаємо, Україна має отримати перший транш у розмірі 1,4 млрд доларів США за новою програмою допомоги stand-by.

Загальна сума допомоги складає 3,9 млрд доларів. Крім того, має відбутися перегляд виконання програми для виділення наступних виплат кожні півроку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Росія може влаштувати на Донбасі нові провокації - цього разу, з застосуванням хімічної зброї.

Також Знай.ua писав, що українці активного готують до новорічних свят, господині складають меню. Багато родин за традицією на новий рік купують якісь делікатеси, одним із таких є червона ікра. Втім, експерти застерігають та попереджають про неякісний товар, а також, скільки мм переплатимо за цей продукт у порівнянні з минулим роком.