У Кривому Розі 28-річна жінка з 4-річною дитиною на руках вистрибнула з десятого поверху. Обидва померли на місці, поліція припускає суїцид, про що йдеться в сюжеті телеканалу ТСН.

Місцеві жителі досі не можуть відійти від побаченого. Як кажуть одні з мешканців будинку, дитина впала на землю, а мати – на лавочку. Були одягнені досить непогано. Ніякої передсмертної записки на місці трагедії не виявилося. Під'їзд обладнано домофоном, але доступ на балкон десятого поверху в будинку вільний, хоча при цьому там досить висока бетонна огорожа – випадково впасти людина навряд чи зможе.

Наголошується, що ніяких сторонніх звуків або слідів боротьби не виявлено. Мешканці будинку стверджують, що це не сусідка, оскільки всі знають один одного. Тепер люди планують встановити додаткові засоби безпеки, щоб уникнути подібних випадків.

Жінка на ім'я Олена, яка мешкає в одній з квартир, розповіла, що за кілька хвилин до трагедії прибирала в під'їзді, але дівчину з дитиною не бачила. Як вона стверджує, під'їзд був порожній, на сходах також нікого не було. Трохи пізніше поліція знайшла паспорт загиблої, було встановлено, що вона проживає зовсім в іншому районі міста. Батько дитини тривалий час перебуває на заробітках за кордоном, йому вже повідомили про подію. Ніяких версій про те, що могло бути причиною такого вчинку, у правоохоронних органів на даний момент немає.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Для деяких музичних виконавців жахливі образи – частина творчості. Каліфорнійський виконавець у межах своєї концертної програми постає перед глядачами в досить незвичному вигляді: він демонструє кілька варіантів самогубства, обезглавлює себе, а також раптово оживає в труні.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Києві чоловік прийшов до колишньої, щоб забрати речі, а в результаті викинувся з 15 поверху.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Харкові успішний нотаріус повісилася у власному офісі, проте її колеги не вірять у самогубство.

ТакожЗнай.uа" писав, що у Дніпрі чоловік скоїв ДТП і під тяжкістю вчиненого вистрілив собі в голову.