Синоптики прогнозують, що в найближчі вихідні 22-23 грудня у більшості регіонів України очікуються опади. Про це повідомляє Гідрометцентр.

У суботу, 22 грудня, практично на всій території України очікуються опади. Дощ і мокрий сніг з дощем пройде на заході, сході та у центрі країни.

Тільки на півдні буде без опадів. При цьому температурний режим буде досить високим. У західних регіонах буде +5 градусів, східних +2 градуси, на півдні +5 градусів, а на півночі та в центрі +3 градуси.

У неділю, 23 грудня, тільки південь країни залишиться без опадів. На решті території України пройде мокрий сніг з дощем. У західних і східних областях +4 градуси, а на півдні +7 градусів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що До кінця поточного тижня, з 21 по 23 грудня, синоптики прогнозують погіршення погодних умов і сильні пориви вітру.

Так, за даними Укргідрометцентру, в п'ятницю випаде невеликий, а в суботу – помірні опади у вигляді снігу, вдень з дощем, місцями спостерігатиметься налипання мокрого снігу, ожеледь. Без опадів буде лише на півдні країни. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний і південний, 5-10 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с, у високогір'ї Карпат до 25 м/с, завірюха.

Нагадаємо, українців замість снігу засипле брудом. Погода в Україні у п'ятницю, 21 грудня, буде досить теплою.

Як повідомляв Знай. ua, погода на вихідні не залишить українцям жодного шансу: гірше Антарктиди. Без опадів буде лише на півдні країни.

Знай. ua писав, що недовго раділи, настає нова порція снігу. По всій Україні буде хмарно, або йти сніг та сніг з дощем. Через опадів температура повітря підвищиться, тому стане набагато тепліше у всіх областях як вдень, так і вночі. Опадів не буде тільки на півдні, південному сході та в Чернівецькій області.