Сьогоднішній день, п'ятниця, 21 грудня, свого роду історичний для української авіації. Перші два вертольоти французької компанії Airbus Helicopters, які Україна отримає в рамках контракту, прилетять в нашу країну. Про це пише прес-служба МВС, посилаючись на заяву міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"Завтра прилітають перші два вертольоти за контрактом з французькою компанією Airbus. Це масштабний контракт нової системи авіаційної безпеки", - сказав Аваков.

Як повідомлялося, 25 вересня Аваков заявив, що підрозділи МВС до кінця року отримають перші чотири вертольоти французької компанії Airbus Helicopters.

Міністерство внутрішніх справ України і Міністерство Європи та закордонних справ Франції в березні підписали угоду про постачання в Україну 55 вертольотів компанії Airbus Helicopters.

Нагадаємо, Аваков похвалився французькими вертольотами: летять до нас, крепчаем.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Франція передала Україні кілька сучасних вертольотів.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков опублікував на своїй сторінці в Twitter відео з першими вертольотами Airubus Н225 Super puma, які були зроблені у Франції і на даний момент направляються в Україну.

Як написав Аваков: "Перші airbushelicopter летять до нас! Крепчаем!".

Як раніше повідомлялося, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і Державний секретар Міністерства економіки і фінансів Франції Дельфін Жені-Стефан підписали угоду про офіційну підтримку в утворенні єдиної системи авіаційної безпеки та цивільного захисту. Згідно з цим документом планується поповнити авіапарк України на 55 надсучасних вертольотів компанії "Airbus Helicopters".

Крім вертольотів, армія України поповнилася бронетехнікою, здатної вселити жах в будь-якого ворога. Автомобілі вітчизняного виробництва зайвий раз доводять, що Україна цілком незалежна від Росії і здатна випускати якісну технологічну техніку. Висока швидкість і ефективність роботи українських підприємств дозволила достроково передати на озброєння 14 автомобілів "Варта".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Луценко вважає за необхідне застосовувати вогнепальну зброю, у зв'язку з військовим становищем та агресією в бік правоохоронних органів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Аваков оприлюднив місто України, який лідирує за кількістю скоєних злочинів.

Також Знай.uа" писав, що міністр внутрішніх справ не з'явився до Генеральної прокуратури на допит у справі Януковича.