На російському телебаченні пролунала заява, що Україною керує "гурток друзів рейхсфюрера СС".

Таку заяву зробив в ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" пропагандист Сергій Кургінян, передає replyua.net.

"Олігархату потрібен нацизм! Він цей нацизм затвердив, цей олігархат — це гурток друзів рейхсфюрера СС. Знаєте, такий був у Гімлера? Це найбільший бізнес, він хоче нацифікувати Україну. Він її господар, і він її нацифікує!", - заявив у промові пропагандист.

На його слова відреагував український політолог Василь Вакаров.

«Рівно, як і господар Російської Федерації. Давайте говорити об'єктивно», - перервав політолог промову Кургіняна, звинувативши в нацизмі Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Висловлювання Вакарова вивело з себе ведучого програми Володимира Соловйова, і він з криком накинувся на українця.

"Хто господар Російської Федерації?! Назвіть прізвище! Мене дістала ця брехня! Кожен раз, коли я кажу: "Назви прізвища, будь чоловіком, назви прізвища. Хто?!". Путін президент РФ, обраний і не перший раз, який був і залишається найпопулярнішим російським політиком!" — додав з обуренням рупор Кремля.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Росія нарощує військовий потенціал і виробляє нове озброєння для утримання балансу в світі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Путін допускає позитивне рішення про звільнення українських моряків лише за умови переговорів з Медведчуком.

ТакожЗнай.uа" писав, що російський президент погрожує придбанням "кривавого характеру" створення Єдиної Української Православної Церкви.