До Азовського моря Росія направила ракетний фрегат.

Але не уточнюється, який саме з п'яти сторожових кораблів Чорноморського флоту ВМФ РФ йде в бік Керченської протоки. Про це повідомляє видання Reuters.

Зазначається, що з окупованого Криму російський ракетний фрегат висунувся в напрямку Азовського моря. Такими були свідчення очевидця із території окупованого півострова.

"Сторожовий корабель помітили в 1,5 морських милях від берега в районі Феодосії. На палубі був вертоліт", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Крім того, зазначається, що на озброєнні ЧФ РФ є сторожові кораблі (фрегати) "Ладний", "Допитливий", "Адмірал Григорович", "Адмірал Ессен" і "Адмірал Макаров".

Нагадаємо, йшов п'ятий рік війни: Україна таємно віддала весь енергетичний центр РФ.

Також ми писали, що Україна створить цілий флот на противагу Росії: ви будете під повним захистом.

Міністр оборони України Степан Полторак дав доручення підготувати документацію для будівництва морської військової бази поблизу Азовского моря.