У Сімферополі на вулиці Лютневій з неба раптово впав безпілотник, з якого висипалася купа листівок, розфарбованих у кольори українського прапора. Про це йдеться в повідомленні "Крим. Реалії" з посиланням на очевидців.

Також відомо, що на листівках були написи українською мовою "Слава Україні".

Безпілотник прямував в центр міста, але впав, бо заплутався у гілках дерев. Як повідомляє місцевий журналіст, співробітники російської поліції оточили місце події, на місці працює кінологічна служба.

Опальна агресія Росії, зокрема – анексія Криму, незаконна і ніколи такою не буде. Зайвим нагадуванням Путіну про це стали санкції ще двох країн – Туреччини та Ізраїлю, що призвело до неприхованого жалю російських політиків.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як передає кремлівський прес-секретар Пєсков, вони сподіваються на те, що з часом зможуть переконати турецьких та ізраїльських колег в законності волевиявлення населення Криму, яке вони зробили кілька років тому. При цьому він підкреслив, що, на думку Росії, Туреччина з Ізраїлем є для неї партнерами, однак це не означає, що погляди країн сходяться з багатьох питань. Сам же Володимир Путін на щорічній прес-конференції заявив, що Росія не анексувала Крим.

В даний час ситуація в Криму, незважаючи на запевнення Росії про повний порядок і щасливе життя кримчан, стрімко погіршується. У 2019 році жителів півострова чекають серйозні проблеми з водою, оскільки останні півроку частина Криму використовувала підземну воду. З цієї причини водосховище спорожніло і запасів води на наступний рік просто не вистачить. Так звана місцева влада переконує, що вирішить проблему, але віриться насилу.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ще одна область України прийняла рішення заборонити російську мову у медіапросторі.

Як повідомляв портал "Знай.иа": у Криму відбулася кривава розборка між чеченським угрупованням і місцевими бандитами.

ТакожЗнай.иа" писав, що боєць спецназу поділився секретною інформацією про те, як російські спецслужби вербували українців.