На вихідні на всій території України очікується потепління, однак вже до понеділка температура знову опуститься до мінусових показників.Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу, 22 грудня, температура по всій Україні підніметься вище нуля. У західній частині країни очікується 3-5 градусів тепла, у Чернівецькій області +4... +6, в Івано-Франківській області до 7 градусів тепла. Можливі дощі.

мокрий сніг
мокрий сніг

На півночі і в центрі також дощитиме, місцями сніг, температура повітря +1... +3. На сході України трохи прохолодніше – 0... +3, прогнозується дощ зі снігом.

У південних областях повітря прогріється до 7 градусів тепла, мінлива хмарність, без опадів. Найтепліше буде в окупованому Криму – до 9 градусів тепла, можливий невеликий дощ. У Києві дощитиме, температура вдень +1... +3, вночі -2... -4.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

погода
погода

У неділю, 23 грудня, в західних областях трохи похолодає – до +1... +4. Крім дощів, можливий мокрий сніг.

На півночі і в центрі, як і раніше від +1 до +3, можливі опади у вигляді дощу зі снігом. Аналогічна ситуація на сході – від 0 до +2, у Луганській і Донецькій областях до 4 градусів тепла, очікується дощ зі снігом.

погода в Україні
погода в Україні

На півдні країни мінлива хмарність, в Херсонській області та в Криму місцями можливий слабкий дощ. Температура повітря +5... +7, у Криму – до +9. У Києві очікується дощ зі снігом, температура повітря вдень +1... +3, вночі -1... +1.

Раніше ми писали, що головне на Новий рік це атмосфера, а ніщо її не створює краще, ніж засніжені вулиці, сніговики і ошатна ялинка в "білій шубі". Українцям пощастило, все вищезазначене, варто очікувати на найголовніше свято. Як повідомили в Укргідрометцентрі, українців на Новий рік чекає справжня зимова погода - мороз і сніг.

Слова українського гідрометцентру підтверджує і народний синоптик Леонід Горбань.

Нагадаємо, скільки українцям дадуть відпочити в січні і грудні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" продаж традиційних новорічних ялинок відкрита на Святошинському лісопарковому господарстві. Як купити новорічну ялинку з розумом.

"Знай.uа" писав, за скільки можна зняти квартиру в туристичних містах України на Новий рік.