На Донбасі бандформування "ЛДНР" продовжують терпіти шалені втрати.

Про це повідомив в Facebook офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц".

Зокрема, на розтяжці під Горлівкою підірвався ще один представник незаконних збройних формувань. За його словами, бойовик загинув 15 грудня.

"Баранов Олександр (з позивним) "Крамаха", 3 омсбр "1-го АК". Попередньо загинув в районі Горлівки під час вибуху невідомого вибухового пристрою", - написав "Штірліц".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У сепаратистський пабліках підтверджують інформацію про смерть бойовика саме на розтяжці.

Разом з тим варто відзначити, що за минулу добу, п'ятницю 21 грудня, проросійські бойовики сім разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, застосувавши при цьому заборонене "Мінськом" озброєння.

"21 грудня російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 3 випадки застосування озброєння, забороненого мінськими угодами", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що бойовики обстріляли позиції ЗСУ з мінометів калібру 120 мм і 82 мм в районі населеного пункту Кримське і з мінометів калібру 82 мм поблизу селища Новотошківське на Луганському напрямку. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї російські найманці вели вогонь в районі населеного пункту Новомихайлівка на Донецькому напрямку, а також поблизу населених пунктів Чермалик, Лебединське, Гнутово на Маріупольському напрямку.

"В результаті бойових дій жоден український військовий не постраждав. За даними розвідки, 21 грудня чотирьох окупантів було знищено та 3 отримали поранення", - розповіли у прес-центрі ООС.

Крім того варто відзначити, що бойовики "ЛНР" дивним чином вшанували своїх ватажків, які померли при загадкових обставинах на Донбасі.

Донбаські головорізи випустили набір пам'ятних монет на честь мертвих ватажків "ЛНР"

"Шикарний набір "воїнів" "банку" Т2 наваяли: [Олександр] Бєднов – вбили при арешті; [Геннадій] Ципкалов – замучили в підвалі; [Павло] Дрьомов – подарували авто з бімбою; [Олексій] Мозговий (його портрет особливо вдався) – розстріляний групою товаришів; [Валерій] Болотов – випив кави в шинку і помер”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, окупований Донбас замайорів українськими прапорами.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна обміняє полонених з Росією.

Також "Знай.ua" писав, що "мертву зону" Донецька показали в реальності.

У глибокому тилу бойовиків. Ексклюзив | Донбас.Реалії