При в'їзді в Україну на кордоні з Польщею відбувається критичне скупчення атомобілів.

Цю інформацію повідомляє Держприкордонслужба.

За словами прикордонників, пункти пропуску з український боку працюють у штатному режимі.

"Попереджаємо подорожуючих про значне скупчення транспортних засобів на кордоні з Польщею у напрямку в'їзду в Україну. Найбільше автомобілів і автобусів чекають оформлення перед пунктами пропуску "Краковець-Корчова", "Шегині-Медика" та "Грушів-Будомєж". У переважній більшості повертаються додому на період зимового вікенду наші громадяни, які працюють та навчаються за кордоном або виїжджали перед святами в особистих цілях". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

З української сторони для пропуску авто сплановані додаткові резерви. Також налагоджено взаємодію зі всіма контрольними службами в пунктах пропуску, постійно проводяться робочі зустрічі з польськими колегами щодо прискорення контрольних операцій.

Нагадаємо, посол Польщі в Україні Ян Пєкло згідно наказу президента Анджея Дуди від 31 січня наступного року буде відкликаний з дипломатичної посади.

"На підставі статті 133 Конституції Польщі від 2 квітня 1997 відкликаю з 31 січня 2019 р Яна Пєкло з посади Надзвичайного і Повноважного Посла Польщі в Україні", - йдеться в постанові президента Польщі.

Цей указ підписав прем'єр-міністр Матеуш Моравецький. У свою чергу керівник Кабінету президента Кшиштоф Щерський заявив, що звільнення Пекло не пов'язано з оцінкою польсько-українських відносин.

Нагадаємо, заробітчани знайшли альтернативу Польщі.

Як повідомляв "Знай.uа", українцям відкрили нові можливості працевлаштування в Європі.

Також "Знай.uа" писав, НБУ порахував, скільки грошей переслали українці з-за кордону протягом 2018 року.