У Крим продовжують перекидати військову техніку. Цього разу в Севастополі приземлилися два російські винищувачі.
Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Два винищувачі Су-30м2 приземлилися на військовому аеродромі "Бельбек", який знаходиться у Севастополі. За інформацією ЗМІ, на одному з літаків прибув командувач об'єднанням ВПС і ППО Південного військового округу сусідній Росії Віктор Севостьянов.

"Ми сьогодні виконали перший технічний рейс двома літаками. Подивилися стан злітно-посадкової смуги, виконання деяких норм", — сказав він журналістам.

Російське інформагенство ТАРС пише, що винищувачі здійснили переліт з аеродрому "Кримськ" в Краснодарському краї.

Раніше Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України з посиланням на супутникові знімки повідомило, що на відкритих стоянках аеродрому "Бельбек" під Севастополем знаходяться 24 російських винищувача.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно на аеродромі завершили реконструкцію злітно-посадкової смуги. Злітно-посадкова смуга стала смугою подвійного призначення — для військових і цивільних літаків, може приймати всі типи повітряних суден, зокрема й важкі транспортні літаки.

Нагадаємо, що у Сімферополі на вулиці Лютневій з неба раптово впав безпілотник, з якого висипалася купа листівок, розфарбованих у кольори українського прапора. Також відомо, що на листівках були написи українською мовою "Слава Україні".

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Криму відбулася кривава розборка між чеченським угрупованням і місцевими бандитами. окупованому Криму активізувалися чеченці, вони активно беруть участь в "кришуванні" місцевого дрібного бізнесу. Керує бандитами Іса Хачукаев, офіційний постійний представник глави Чечні в Криму.

Раніше "Знай.uа" писав, що юнаки-чеченці повинні виплатити моральну шкоду в розмірі 3,2 мільйонів гривень. Депутат Верховної Ради (член Блоку Петра Порошенка) Мустафа Найєм подав до суду цивільний позов, домагаючись компенсації зі своїх кривдників, які вчинили напад на нардепа в квітні цього року.