Українці зможуть повернути придбані ліки в аптеки з 1 січня 2019 року.

Про це розповіла журналістам в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Уляна озвучила умови, за якими аптеки будуть зобов'язані прийняти куплені раннє ліки.

"Коли аптека буде отримувати ці ліки, вони повинні перевірити, що вони не були відкриті, що вони не були використані і що нічого не було порушено регламент самої упаковки і все інше. Тоді в цьому немає ніякої загрози", - каже Супрун.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Також вона розповіла, що в даний момент міністерство працює над реорганізацією Держлікслужби, яка буде стежити за медикаментами.

"Ми надаємо їм набагато більше повноважень по інспекції. І вони самі, регіональні представники будуть інспектувати, щоб все це відбувалося правильно. І це більша відповідальність на них, велика відповідальність на аптеках", - каже Уляна Супрун.

Нагадаємо, Супрун дала убивчий прогноз: який смертельно небезпечної хвороби не уникне кожен шостий українець

Уляна Супрун попередила українців про ризики інсульту. Вони зростають, якщо не лікувати гіпертонію, ожиріння і миготливу аритмію

Виконуючий обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун на своїй сторінці Facebook зачепила тему інсульту.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Страшна хвороба вбиває українців: добові показники лякають

За останню добу захворюваність на грип трагічно закінчилася для двох людей у Києві.

протягом доби у столиці від грипу померли дві людини. Про це повідомила завідувачка кафедри інфекційних хвороб НМУ ім. А. Богомольця, заслужений лікар України, професор Ольга Голубовська на своїй сторінці в Facebook.

"Ось почалося... У нас в клініці вже дві смерті від грипу за добу, у всіх грип типу А. Він був підтверджений швидкими тестами, клінічна картина відповідала діагнозу", - написала Ольга Голубовська.

Також Знай.uа" писав про те, що Українські лікарні придумали нахабний спосіб викачування грошей: "Розслабтеся, я все зроблю"

В інтернеті розповіли про грошових вимаганнях у скандальній дитячої лікарні Київської області.