Вчителька математики з Вінниці в соцмережах вирішила привітати батьків з тим, що в україні створена помісна церква.

А також пожартувала, що вони будуть викликані в школу, якщо будуть помічені в церквах Московського патріархату.

УПЦ МП
УПЦ МП

Повідомлення потрапило у відкритий доступ, де на нього обрушився гнів віруючих. Однак, на її пост також звернули увагу російські пропагандисти.

Нагадаємо, Частина України заборонила українська мова: прощай, немита

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На території Волинської області заборонили публічне використання російськомовного продукта.

Таке рішення прийняли депутати обласної ради 20 грудня. Метою рішення є захист українського інформаційного простору від гібридних впливів держави-агресора і подолання наслідків продовжується тривалий час русифікації, передає "Волинь Оnline".

"З урахуванням численних звернень патріотичних та ветеранських громадських організацій, обласна рада вирішила встановити мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту в будь-яких формах на території Волинської області до моменту повного припинення окупації території України", - сказано в документі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Нардепи дозволили дерибанити приміщення шкіл та університетів: рейдери вже напоготові

Народні депутати Верховної Ради проголосували за дозвіл орендувати шкільні і університетські приміщення.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз вже відомо, що Закон передбачає можливість надання приміщень навчальних закладів в оренду, якщо установа не може самостійно їх задовольняти

Також Знай.uа" писав про те, що У Харкові збоченець полював за дітьми прямо біля школи: показував геніталії

На території однієї з харківських загальноосвітніх шкіл затримали чоловіка, підозрюваного в розбещенні неповнолітніх. Примітно, що невідомий, якого затримали біля навчального закладу №78, раніше неодноразово чіплявся до дітей неподалік від шкіл №78 та №91, про що йдеться на сторінці Харків City.