На Львівщині 65-річна львів'янка отримала удар сніговою брилою, яка злетіла із даху ринку.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Наразі вже відомо, шщо у результаті удару вона отримала струс мозку та була госпіталізована до однієї з лікарень міста.

"З даху ринку "Народний" на 65-річну львів'янку впала снігова брила. Жінка з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку" госпіталізована у 8-му міську клінічну лікарню Львова", - наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у суботу, 22 грудня, у Києві в аварію потрапив перший заступник прокурора Волинської області Ігор Цюприк.

Аварія сталася на мосту Патона, 22 грудня близько 17:30. Винуватцем ДТП став Цюприк, за заявою очевидців.

Прокурор за кермом Toyota Land Cruiser Prado втратив контроль над керуванням авто, не зміг зберегти дистанцію і зіткнувся з AUDI A3.

Очевидці відзначають, що волинський прокурор знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Він отримав травми в аварії. При цьому заступник прокурора відмовився від проведення експертизи на алкогольне сп'яніння на місці аварії.

Цюприка госпіталізували в Лікарню швидкої медичної допомоги з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та струсом головного мозку.

Крім того варто відзначити, що якщо ви не вмієте гуляти на широку ногу, запитайте у мера Жмеринки, він розповість у подробицях. Навіть звичайний, другорядний захід чиновник перетворює на шоу – з церковними представниками та іконами.

"Нічого незвичайного. Просто мер Жмеринки святкує День місцевого самоврядування", - написав блогер Михайло Шнайдер в коментарі до фото.

"Важливим здобутком сьогодні є співпраця між містом та районом, тому зі словами привітань звернувся до присутніх голова районної державної адміністрації Олег Легеза. Очільник району вручив першому заступнику міського голови Анатолію Білоусу Почесну грамоту та ікону Божої Матері", - хизуються на офіційному сайті міськради.

Нагадаємо, "євробляхер" на нереальній швидкості протаранив в'язницю.

Як повідомляв "Знай.ua", дівчина не побачила пішохода і помчалась прямо на нього, фінал плачевний.

Також "Знай.ua" писав, як не впасти на слизькій дорозі та надати першу допомогу взимку.

Ожеледиця на Львівщині: 17 ДТП за день і смертельний випадок