До України в період з 11 по 12 грудня увірветься циклон південного-заходу. Погода у більшості регіонів ускладниться. За попередніми даними синоптиків, жителів деяких областей знову застане мокрий сніг і дощ.

Мокрий сніг
Мокрий сніг

Про прогноз на середину грудня на своїй сторінці в соцмережі Facebook розповіла синоптик Наталка Діденко.

За попередніми прогнозами! За попередніми прогнозами впродовж 11-12 грудня погода в більшості областей України...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 5 december 2018

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"А, отже! Сніг, мокрий сніг, дощ, у кого яка температура повітря. Налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця, посилення вітру", - написала Діденко.

снігопад
снігопад

Також синоптик заявила, що захід країни циклон торкнеться мало, а ось українська столиця відчує всі "радості" грудня.

"Якщо ви запланували на ці дні подорож автомобілем – слідкуйте за метеорологічними уточненнями", - підсумувала Діденко.

Варто нагадати, що 6-7 грудня в Україні буде хмарно з проясненнями. Так, 6 грудня вночі на Лівобережжі, вдень у східних областях невеликий мокрий сніг, на решті території без опадів; температура вночі 1-6° морозу, в Карпатах 5-10°; протягом доби в південних і східних областях, вдень в Україні від 3° морозу до 2° тепла.

7 грудня в західних областях мокрий сніг, вдень з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, у східних областях місцями невеликий сніг, на решті території країни без опадів; температура вночі 4-9° морозу, на крайньому заході та сході 1-6° морозу; вдень 0-5° морозу, в західних і південних областях від 3° морозу до 2° тепла. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 грудня на Правобережжі з переходом на південний, 5-10 м/сек.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з настанням зимових морозів додається проблем і витрат у водіїв, а також у пацієнтів травматологічних відділеннях. Все тому, що ми дуже рідко замислюємося про особисту безпеку, поспішаючи на роботу або додому. Тому варто запам'ятати дієві поради лікарів і рятувальників, щоб руки і ноги залишилися цілими, а обличчя – без синців.

Нагадаємо, Новий рік 2019: куди піти в Києві, щоб гарно повеселитися всією сім'єю.

Як повідомляв Знай.uа кари небесні: йде 50-градусна аномалія, виживуть не всі.

Знай.uа писав, погода на Новий рік: чи влаштує стихія українцям справжнє свято.