Перший офіційний рейс з Міжнародного аеропорту Миколаїв" у Київ, який планувалося зробити 22 грудня, скасували через низький відсоток продажу квитків. Про це повідомляють "НикВести", посилаючись на заяву заступника глави Миколаївської ОДА Валентина Гайдаржи.

Як вважає чиновник, у людей просто не було часу дізнатися про новий рейс, тому його перенесли на 26 грудня і додав, що відсоток продажу був дуже низьким.

Голову обласної держадміністрації Олексій Савченко розгнівала не тільки новина про перенесення рейсу, але також те, що про це не спромоглися повідомити. Він заявив, що анонсувати слід не тільки майбутній рейс, але також те, що він скасовується або переноситься, тому як виправдовуватися потім доводиться самому Савченко. Чиновник підкреслив, що це справа честі: потрібно або назвати точну дату і відповідати за свої слова, або ж зовсім про неї не говорити. Голова адміністрації підкреслив, що вважає таку практику ганебною.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Незадовго до цього стало відомо про трагедію, що сталася в США, де в результаті авіакатастрофи загинуло чотири людини. Як повідомляється, в місті Атланта штату Джорджія невеликий літак звалився на футбольне поле, при цьому загинули чотири людини, які перебували на борту. Уточнюється, що пілот зробив все можливе, щоб відвести повітряне судно від житлових будинків і не зробити трагедію ще більш масштабною.

Удар був такої сили, що фрагменти літака розкидало в радіусі 90 м і впізнати його вдалося лише по вцілілому хвосту. У Федеральному управлінні цивільної авіації повідомили, що літак прямував до Мемфісу, штат Теннесі і вилетів з аеродрому в окрузі Фултон.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що літак під керуванням російських пілотів зазнав аварії в Конго, в результаті чого загинуло багато людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в британський аеропорт неодноразово надходили погрози про атаку дронів, після чого вона все ж відбулася і призвела до зупинки його роботи.

ТакожЗнай.uа" писав, що у Мексиці літак здійснив посадку прямо на житлові будинки, в результаті чого загинули кілька людей.