Мольфари та астрологи зробили для українців прогноз на 2019 рік, який за східним календарем пройде під покровительством жовтої земляної свині.

Українці мають свої давні віщунські правила. Мольфарка та цілителька Олена Стеценко розповіла, як приготувати чарівне зілля, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

"Не просто мольфарське зілля, а магічне зілля", - запевняє вона. Мольфарка запевняє, що наступним президентом стане справді достойна людина, а Україну сприйматимуть у світі здоровою, якісною, цікавою державою, яка несе щастя і мир по всій землі.

МОЛЬФАРСЬКЕ ЗІЛЛЯ ІЗ СУШЕНИМИ ТРАВАМИ

Вода – 10 л

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Волошка сушена – 30 г

Календула – 20 г

Звіробій – 30 г

Деревій – 1 гілочка

Калина – 1 гроно

Ромашка – 30 г

Липа – 30 г

Мед – 300 г

Мольфарське зілля, за обрядом, треба варити у казані: закип’ятити воду, по черзі закласти в казан сухі трави і мед. Цукор не потрібен. Закрити і дати настоятися 20 хвилин. Пити бажано гарячим.

Порада психологів на 2019 рік

Треба навчитися абстрагуватися. Тому що судячи з того, як закінчується 2018, він буде психологічно активно діяти на нас різними негативними новинами, а ми повинні фокусуватися на тому, що для нас важливо, цінно, куди ми йдемо, і уявляти, що цей світ є таким, яким ми хочемо його бачити.

Прогнози астрологів на 2019 рік

КОЗЕРОГИ

Можливі зміни місця проживання і роботи. З’являться нові знайомі, які згодом стануть партнерами по бізнесу. В особистому житті усе буде гаразд. Протипоказано фізично перенапружуватися. Здоровий спосіб життя вітається.

РИБИ

Успішний рік для розвитку кар’єри. Вірогідна цікава мандрівка з рідними. Самотні Риби восени зустрінуть цікаву людину, але не сподівайтеся на серйозні стосунки. Краще відмовитися від куріння, спиртного та інших залежностей.

СТРІЛЬЦІ

Можливе безгрошів’я. Допоможуть друзі і родичі. До кінця літа гроші з’являться, вірогідні розширення житла і вагомі покупки. У самотніх Стрільців восени можуть прокинутися неочікувані почуття до людини, яку вони давно знають.

ЛЕВИ

У першій половині року Леви будуть завжди у центрі уваги, на них чатує успіх у роботі. Треба бути пильним до близьких, вони можуть хворіти і вимагати вашої уваги. Влітку велика вірогідність зустріти кохання.

ТЕРЕЗИ

Виникне бажання навчатися чомусь новому. Дехто вирішить змінити роботу або професію. Здоров’я порадує, але треба піклуватися про серце – пити менше кави і не нервувати через дрібниці.

ТІЛЬЦІ

Доведеться будуть багато працювати, дехто навіть ризикне розпочати свою справу, і це принесе результат. Очікується багато нових знайомств. У сімейних Тільців можливе збільшення в родині.

СКОРПІОНИ

Зміни можуть торкнутися кар’єри, бізнесу, навчання, особистого життя. Можливий переїзд в інше місто. Особливо тяжко буде в травні. Складнощі незабаром закінчаться.

ДІВИ

Рік роботи над помилками та підбиття підсумків. Бажано скласти бізнес-план та брати у партнери лише перевірених людей. Навесні можливий службовий роман.

ВОДОЛІЇ

Можливі конфлікти з друзями, коханими у разі надмірного прояву власного егоїзму. До середини літа може настати безгрошів’я. Виручать друзі, які підкажуть додаткове джерело прибутку.

РАКИ

Набридне спілкування й можливе обмеження виходу на люди. Треба пересилити себе і не сторонитися громади. Не варто витрачати час і сили на тих, хто приносить у життя негатив.

ОВНИ

Перспектива проявити себе на роботі і отримати підвищення по службі. Можна зустріти своє кохання, яке швидко згасне, якщо Овни будуть занадто ревнивими.

БЛИЗНЮКИ

Досягнуть успіхів у будь-якій справі. Особливо поталанить людям творчих професій. Варто не займатися екстремальним спортом, бо можуть бути травми. Через успіхи у роботі не варто забувати про рідних, з якими можливі конфлікти.

Нагадаємо, головна ялинка України посіла перше місце в рейтингу найкращих різдвяних ялинок Європи, складеного сайтом "European Best Destinations". Друге і третє місця в рейтингу зайняли різдвяні ялинки у Вільнюсі та Римі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прийнято вважати, що всі бажання, загадані в новорічну ніч, збуваються – про що попросити в 2019, щоб все обов'язково збулося.

Також "Знай.uа" писав, якщо ви хочете гарно оформити і незвично прикрасити новорічний стіл, але не знаєте, як це зробити, ми вам допоможемо! Тут ви знайдете кращі салати і банкетні страви Нового 2019 року.