Через рясні дощі та снігопад постраждало вісім областей. Потужний вітер обірвав електродроти і без світла залишилось понад 120 населених пункти.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

У восьми областях України через негоду – мокрий сніг, дощ та пориви сильного вітру було знеструмлено 128 населених пунктів. наразі там працюють бригади працівників обленерго, які намагаються у найкоротші терміни відновити електропостачання.

"У ніч на 25 грудня в результаті ускладнення погодних умов (дощ, місцями мокрий сніг та пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ліній електропередач знеструмлено 128 населених пунктів у восьми областях", – йдеться у повідомленні рятувальників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Серед постраждалих населених пунктів 46 з них у Дніпропетровській області, 43 – у Кіровоградській, 16 – у Миколаївській, 8 – у Чернівецькій, 6 – у Київській, 5 – у Черкаській і два – у Запорізькій та Чернігівській.

Врянці, 25 грудня співробітник обленерго продовжують працювати у постраждалих населених пунктах.

Крім того снігопади заблокували багато важливих трас, рух ускладенений, водїв просять за можливістю не виїжджати на автомобілях.

За повідомленням ДСНС, для забезпечення руху на дорогах було залучено 2 181 дорожників та 1600 одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, в індонезійській провінції Бантен цунамі обрушилося на концерт відомого гурту. Велика воді просто змила музикантів зі сцени та затопила концертну залу з глядачами.

Як повідомляв "Знай.ua", на Сицилії прокинувся найбільший вулкан європи - Етна. Через це аеропорти зупинили роботу.

Також "Знай.ua" писав, що небезпечний супервулкан готовий знищити Європу.