В індонезійській провінції Бантен цунамі обрушилося на концерт відомого гурту

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що потужний потік води змив музикантів зі сцени та навіть глядачів у залі.

Також відзначається, що від удару стихії постраждав гурт Seventeen, який виступав у місті Танджунг-Лесунг. Проте сильний потік змив музикантів разом із технікою зі сцени.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Варто відзначити, що у результаті стихійного лиха, що бушує в Індонезії загинули за найменшими підрахунками понад 168 осіб, у тому числі два музиканти гурту Seventeen. Також кілька музикантів числяться зниклими без вісті.

Після трагедії фронтмен гурту в своєму Instagram записав відеозвернення, в якому розповів, що його дружина теж пропала під час лиха.

Разом з тим варто відзначити, що наша планета постійно потерпає від примх природи. Стихійні лиха завдають страшної шкоди людям. Негода на своєму шляху не щадить нікого і нічого. У 2018 році також сталася низка моторошних штормів, ураганів, повеней, тайфунів. Вони сколихнули різні куточки Землі.

Вчені стверджують, що збільшення кількості стихійних лих пов'язане з глобальним потеплінням та погіршенням екології планети.

Пропонуємо вам підбірку наймасштабніх катастроф цього року.

Землетруси
Індонезія: липень, серпень, вересень.

Негода пройшлася по островах Ломбок, Сулавесі та Балі. Жертвами стихії стало понад 2200 людей. Перший землетрус сколихнув острів Ломбок, постраждали 40 людей, 12 - загинули. Тися будівель перетворилися на руїни.

Черговий землетрус стався 5 серпня, зачепивши острів Ломбок та Балі. Його магнітуда становила 7 балів. Внаслідок стихії, загинуло щонайменше 350 осіб.

Наймасштабніша стихія обрушилася на Індонезію на острові Сулавесі. Сила землетрусу сягнула 7,7 балів. Після цього острів з 350 тисячами жителів накрило цунамі. Загинуло щонайменше 1760 людей. Стихія зруйнувала 66 тисяч будинків, а частину острова перетворила на звалища та масове поховання місцевих жителів.

Нагадаємо, розшифровано моторошні пророцтва Ванги на 2019 рік.

Як повідомляв "Знай.ua", космічні супутники зафіксували руїни загубленого міста.

Також "Знай.ua" писав, що небезпечний супервулкан готовий знищити Європу.

Індонезія: число жертв цунамі зростає