Після цунамі на індонезійських островах Суматра і Ява рятувальники знайшли вже 62 загиблих.

Про це повідомляє сайт Detik з посиланням на слова офіційного представника індонезійського Агентства із запобігання стихійних лих Сутопо Нугрохо.

Також більше шести десятків загиблих, ще 20 осіб залишаються зниклими безвісти.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"За останніми даними, 62 людини загинули, не менше 20 пропали без вісті, ще 584 постраждали", - заявив Нугрохо.

Раніше повідомлялося, що 30 листопада в північному американському штаті Аляски стався землетрус магнітудою 7.0, в результаті якого сильно постраждали дороги, а люди в жаху вибігали на вулицю з будинків і офісів.

Тихоокеанським узбережжя штату загрожує цунамі. Про це повідомляє Fox News.

Геологічна служба США повідомила, що епіцентр землетрусу знаходився приблизно в 8 км на північ від Анкоріджа, найбільшого міста Аляски. Цунамі, яка сформується в результаті землетрусу, що загрожує затоці Кука в південній частині штату, а також Кенайскому півострову.

Місцеві служби в регіоні попередили жителів про необхідність переміститися на території, розташовані значно вище рівня моря.

В даний час проводиться оцінка рівня потенційної загрози для інших територій американського і канадського тихоокеанського узбережжя.

Також повідомлялося, що буквально днями жителям Швеції вдалося зафіксувати на відео доказ того, що Нібіру існує. Інформацію про це отримали уфологи, і відразу ж почали будувати нові теорії і гіпотези про смертоносну планету.

Відео з доказом було опубліковано на YouTube. На короткому ролику чітко видно, як Нібіру червоними променями проривалася крізь хмари.

Уточнюється, що Нібіру бачили в місті Вестерос в пів на дев'яту ранку. На думку конспірологів, ця містична планета може становити реальну загрозу, якщо все ж почне атаку на Землю.

Нагадаємо, Україні загрожує серйозне землетрус в найближчі 10-20 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, вночі 4 листопада в Іонічному морі, біля берегів Греції сталися три землетруси. Всі три поштовху з різною амплітудою струсонули країну протягом півгодини.

Знай.uа писав, 29 жовтня ввечері у грузинській столиці Тбілісі стався землетрус.