Вночі 4 листопада в Іонічному морі, біля берегів Греції сталися три землетрясения. Всі три поштовху з різною амплітудою трапилися протягом півгодини.

Про це повідомляє Європейський середземноморський сейсмологічний центр (EMSC).

За даними центру відбулося три підземних поштовхи магнітудою 3,5, 4,7 і 4,9.

Перший землетрус було зафіксовано в 02:44 за місцевим часом. Епіцентр поштовхів був у 253 км від Афін і в 27 км від острова Закінф. Вогнище залягало на глибині 10 км.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Через 20 хвилин після першого поштовху стався другий землетрус магнітудою 4,7. Епіцентр знаходився в 285 км від Афін і в 73 км від острова Закінф. Вогнище також залягав на глибині 10 км

Третій землетрус стався о 03:12 за місцевим часом. Глибина залягання поштовхів також склала 10 км. Епіцентр знаходився в 47 км від острова Закінф. Цей землетрус став найпотужнішим з усіх – магнітудою 4,9.

Про постраждалих на даний момент не повідомляється. Відомо, що в результаті підземних поштовхів на острові Закінф пропало енергопостачання. А ось на острові Строфадиа в результаті землетрусів частково обрушився монастир Преображення Господнього, який був побудований в XIII столітті.

Нагадаємо, потужна стихія оглушила Грецію. Епіцентр землетрусу знаходився в Іонічному морі.

Як повідомляв Знай. ua, кривава трагедія сколихнула Amazon. Рятувальники шукають під завалами людей.

Знай. ua писав, що у Києві загроза теракту, оголошена евакуація: копи оточили відразу два вокзалу. Вибухотехніки вже проводять огляд усіх приміщень.