Природа неймовірно захоплююча і в той же час вона лякає. Іноді вона показує нам своє магічне обличчя. Але трапляється й таке, що нам доводиться спостерігати за її суворими поривами. Альпініст сфотографував і зняв на відео одне з таких дивовижний природних явищ. Воно відоме як мsкропорbв. Це короткий, але надзвичайно сильний дощ, який проходить в певній ділянці регіону.

Дощ починається дуже різко, він стрімко посилюється і має коротку тривалість. Таке трапляється досить рідко, і це явище дуже складно побачити. А вже тим більше зняти його на відео. Але альпіністові Пітеру Майєру вдалося це зробити.

Хлопець присвятив своє життя природі. Він захоплений сходженням на гори і насолоджується чудесами природи. І вона не перестає дивуватися його. Цей 27-річний юнак із Швейцарії споглядав мікропорив навколо альпійського озера. Хлопець зняв явище на відео з тераси на озері Мsлстатт.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Пітер Майєр назвав цю подію цунамі з небес.

Мікропорив виглядає немов дощ, який падає на землю внаслідок розриву неба.

Подібне трапляється досить рідко. Але хлопцеві пощастило, і він зміг записати хороший відеоролик.

Heaven opens its gates.. 😱 Der Himmel öffnet seine Tore 🌧🌬💨🌪🌦 . Tsunami from heaven... 🌊✨ . #letnaturebeyourteacher #weather #rainstorm #downburst #thunderstorm #earthhour #nationalgeographic . . Standort: Alpengasthof Bergfried/carinthia🇦🇹 10.06.2018 . More? ⬇️⬇️⬇️⬇️ www.instagram.com/piet_flosse . ©️Peter Maier / licensed for publish requests: Austrian Mediahouse bimashofer@gmail.com . . Watch full clip with orig. speed: https://youtu.be/ObYRYF3d38Y . Don‘t forget to subscribe 😊🙋🏻‍♂️

Geplaatst door Peter Maier op Zondag 10 juni 2018

Маєр завжди прагне зняти дивовижні погодні та природні явища. Він знає, що погода і природа непередбачувані. Щоб нічого не пропустити, він завжди носить із собою своє обладнання. Таким чином, він завжди готовий зняти унікальні моменти.

І це явище було одним з найбільш рідкісних і дивовижних, які йому довелося побачити і знімати.

Раніше портал "Знай.uа" писав про найкращих подорожах для пенсійного віку

А також про приголомшливі пейзажі Ісландії

Як повідомлялося: названа країна з найвищою тривалістю життя