Автомобіль адвоката Валентина Рибіна в підземному паркінгу будинку підпалили невідомі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню самого правозахисника в соцмережі Facebook, де він опублікував знімки згорілої машини.

вибух авто
вибух авто

Нагадаємо, що адвокат Рибін відомий тим, що захищає права осіб, яких підозрюють у співпраці з Росією проти України.

Черти!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Валентин Рыбин op Maandag 24 december 2018

Відомо, що він був адвокатом керівника Центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, колишнього перекладача прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Станіслава Єжова, а також російського диверсанта Олександра Александрова. Він також раніше захищав бразильця Рафаеля Лусваргі, який воював на боці донецьких бойовиків.

Варто нагадати, що в ніч на 22 грудня в Дарницькому районі Києва підпалили пункт роздачі безкоштовних гарячих обідів для пенсіонерів "Обід без бід". Про це у Facebook повідомив бізнесмен Гарік Корогодський.

"Вночі "добрі люди" спалили будиночок "Обід без Бід" в Дарниці. Він не підлягає відновленню. На місяць через нього ми роздавали більше 3000 гарячих обідів. До встановлення нового будиночка наші життєлюби зможуть отримувати гарячі обіди на тому ж місці", - написав підприємець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 24 грудня в Києві на Оболоні о 04:15 сталася пожежа в 16-поверховому житловому будинку на пр. Героїв Сталінграда. Займання виникло на останньому поверсі. Про це повідомляє сайт Держнс. Загиблих та травмованих немає. На місце події прибули рятувальники 25-ї Державної пожежорятувальної частини. Вони встановили, що займання виникло в кімнаті. Пожежу було ліквідовано о 04:43. Внаслідок загоряння пошкоджено меблі та особисті речі, закопчено стіни та стелю квартири.

Нагадаємо, пожежа у "Зимовій вишні", отруєння Скрипаля і Керченська атака: росіяни похвалили Путіна за найстрашніші злочини.

Як повідомляв Знай.uа у Києві житловий будинок потонув у вогні: пекельне полум'я не відступає, рятувальники працюють на межі.

Знай.uа писав, у Харкові створили гігантський мурал-термометр: вночі взагалі вогонь.