У середу, 26 грудня, в Україні синоптики пообіцяли погіршення погодних умов. По всій території країни пройде сніг, мокрий сніг, на дорогах — ожеледиця.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передає "ХВИЛЯ".

"На добу 26 грудня хмарно. Вночі на Лівобережжі та на крайньому заході сніг, вдень в Україні, крім південної частини, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 4-9°, у західних і південних областях 1-6° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла, в Карпатах і на Лівобережжі 1-6° морозу". йдеться в повідомленні

Також повідомляється, що на території Києва та області завтра вночі без істотних опадів, вдень мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. По області можливе налипання снігу, місцями пориви вітру 15-18 м/с.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Температура у столиці вночі 6-8° морозу, вдень близько 0°. По області вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

На 27-28 грудня в Україні продовжиться хмарна погода з денною температурою близько нуля або вище, на дорогах ожеледиця.

27 грудня в північних і центральних областях країни невеликий, на сході країни та Приазов'ї помірний сніг, вдень у західних областях та Криму невеликий дощ, на решті території без істотних опадів.

28 грудня без істотних опадів, лише на заході, а вдень у північних областях невеликий сніг та дощ. Вітер в ці дні західний, північно-західний, 7-12 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

По Києву вночі 27 грудня та вдень 28 грудня невеликий мокрий сніг, решта часу без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5° морозу; вдень близько 0°.

Нагадаємо,через рясні дощі та снігопади постраждали вісім областей. Потужний вітер обірвав електропроводи і без світла залишилося понад 120 населених пункти.

Як повідомляв Знай.uа, стихія порадує українців напередодні Нового року.

Також Знай.uа писав, як зустріти Новий Рік: прогноз відомої віщунки на останній тиждень перед 2019 роком.