Пасажирка поїзда Київ-Рахов Надія Полякова, на яку обвалилася верхня полиця, витратила на лікування близько $5 тис.

Про це жінка розповіла Громадському радіо у вівторок, 25 грудня.

За словами постраждалої, представники Укрзалізниці або страхової компанії Арсенал навіть не запропонували їй допомогу.

Зараз Полякова знаходиться в Тернопільській лікарні з переломом тазу - вона відновлюється після складної операції. Жінці встановили апарат для скріплення кісток, який треба носити місяць. Потім повинна бути повторна операція.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Апарат, який поставили, близько 5 тисяч доларів коштує. Одну томографію мені вже зробили — теж десь 800 гривень, п'ять рентгенів до операції, п'ять після… Я в шоці, це дуже дорого… Від Укрзалізниці ніякої допомоги ніхто не пропонував. Зі страхової зі мною теж ніхто не зв'язувався". Надія Полякова

В Укрзалізниці Громадскому радіо заявили, що полиця була справна. Вагон, в якому стався інцидент, і далі перевозить пасажирів, розповідав директор департаменту по організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень Укрзалізниці Олександр Красноштан.

Крім того, Крашноштан заявляв, що кошти на лікування Надії Полякової повинна відшкодувати страхова.

Нагадаємо, в потязі Київ - Рахів сталася надзвичайна ситуація. На жінку впала верхня полиця разом з пасажиркою. Постраждала отримала роздроблення кісток тазу.

На нижньому місці знаходилася 58-річна жителька Миргорода Полтавської області Надія Полякова, повідомила її донька Світлана на своїй сторінці в Facebook.

«Мама їхала разом зі своїми знайомими (всього їх було 18 чоловік, усі жителі Миргорода) на відпочинок в Карпати, - повідомила Світлана Полякова на своїй сторінці.

Раніше портал писав, що новорічний поїзд Укрзалізниці застряг посеред дороги: чотири години простою, пасажири в паніці.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", "Укрзалізниця" запускає новий маршрут на радість гастарбайтерам.

Також "Знай.uа" писав про те, що "Укрзалізниця" пустить додаткові святкові поїзда.