Потужний циклон влаштував українцям погоду на Різдво 25 грудня майже за Гоголем – міста і села засипало снігом, посилився вітер, виє завірюха. Все це, хоч і створює атмосферу містичності "ночі перед Різдвом", але принесло багато клопотів і незручностей українцям.

Так, у вівторок, 25 грудня, в Полтавській області через сильний сніг скасовані міжміські та міжобласні автобусні рейси. За ніч в регіоні підрозділи рятувальників витягли зі снігових заметів 31 автомобіль, в тому числі 4 автомобілі швидкої допомоги.

Через погіршення погодних умов в деяких областях України будуть закриті дороги для пасажирських перевезень і великогабаритним транспорту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Про це повідомляє радник голови ДніпрОГА Юрій Голик на сторінці в Facebook.

Він зазначив, що на дорогах в Полтавській області через хуртовину і сильні снігопади до 2.00 26 грудня обмежено рух вантажного та пасажирського транспорту.

"Кіровоградська область закрила дороги на ділянках Кропивницький - Первомайське в сторону Миколаївській області та Знаменівка - Олександрія в бік Дніпропетровської області", - зазначив він.

У той же час, в Дніпропетровській області всі дороги на зараз проїзні. Всі служби працюють на трасах.

"Але. Транспорт в сторону Полтавської та Кіровоградської областей будемо зупиняти у нас на під'їздах до цих областей до відкриття ними руху. Прохання потерпіти і по можливості утриматися від поїздок по цих напрямках", - зазначив Голик.

Нагадаємо, через негоду школярі отримали "додаткові" канікули - з середи, 26 грудня, у Полтавській області скасували заняття в школах.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні складну погоду з сильними опадами, налипанням мокрого снігу, ожеледдю і штормовим вітром.

Також Знай.ua писав, стихія потішить українців напередодні Нового року.