Правоохоронні органи не визнаються, які результати у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета вони отримали в ході розслідування якоїсь "ниточки", про яку раніше заявляв генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Слідство посилається на таємницю, тому у відповідях, які Генпрокуратура і Національна поліція дає журналістам, немає зовсім нічого. Як сказали в поліції: "Повідомляємо, що на даний момент у даній кримінальній справі проводяться слідчі та процесуальні дії, спрямовані на встановлення осіб, які вчинили даний злочин". Коротше, ніякої конкретики.

Примітно і те, що за повідомленням Генеральної прокурати, жодної людини в процесі розслідування не затримали і нікому не оголосили підозри.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Правоохоронці дуже зручно прикриваються у своєму небажанні що-небудь говорити таємницею слідства. Вони міркують про кримінальну відповідальність за розголошення даних оперативно-розшукових заходів, а прокуратура – обмеженням доступу до інформації.

До цього Луценка був більш впевнений у своїх висловлюваннях: "За останній місяць ми маємо одну ниточку, яка, можливо, приведе нас до відповіді в цьому питанні. Я тримаю це на своєму контролі. Йдуть дуже активні слідчі дії. Точка".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що президент України Петро Порошенко разом зі своєю дружиною привітали генерального прокурора з днем народження. Дійство відбувалося в дорогому столичному ресторані, що викликало шквал обурення в мережі. Люди висловлювали здивування, як можна без стесненияотдыхать під час воєнного стану.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Порошенко анонсував значне розширення санкційного списку щодо російських політиків. Це торкнеться тих, хто яким-небудь чином протидіє Україні або забезпечує військову складову поставок в збройні сили Російської Федерації.

Також "Знай.uа" писав, що Луценко висловив впевненість у тому, що фінансові кошти Азарова повернуться в Україну. Він заявив, що всі виявлені активи колишнього чиновника арештовані, як в Україні, так і за кордоном.