Президент України Петро Порошенко розповів, хто увійде в санкційний список України проти Росії. Про це президент заявив під час засідання Ради держави національної безпеки і оборони, говориться в пресс-службі.

У список внесуть тих, хто був причетний до атаки українських кораблів у Керченській протоці, хто був причетний до незаконного судового процесу, затримання, а також ті, хто віддавав наказ.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Ми повинні продемонструвати світу рішучість українських дій. Оскільки ми бачимо політичну підтримку і участь Державної думи у цьому процесі, значна кількість депутатів Державної думи, в тому числі від фракцій "Єдина Росія", ЛДПР, також рішенням вводяться в санкційний список", - каже Порошенко.

За пропозиціями Кабінету міністрів, Служби безпеки України, з урахуванням позиції Верховної ради, також введуть санкції тим підприємствам, які замішані у військових поставках Росії і протидіють Україні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Медведєв ввів нові санкції проти України: до Добкіна приєдналися Новинський і Вілкул, повний список

У вівторок, 25 грудня, Росія оприлюднила оновлений список осіб і організацій, які потрапили під санкції РФ проти України.

Відповідний перелік оприлюднено на сайті російського уряду.

Постанова "Про внесення змін до постанови від 1 листопада 2018 №1300" опублікована 25 грудня на офіційному сайті уряду РФ і набирає чинності з дня опублікування.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Російський рубль ледь дихає: рекордне падіння, настане тотальний дефолт

У середу, 26 грудня, фінансові аналітики відзначили, що російська валюта пробила чергове дно на фінансовій біржі.

Про це повідомляє портал Politeka.

Аналітики відзначають, що це вже четвертий обвал російського рубля по відношенню до долара за останній місяць 2018 року.

Також Знай.uа" писав про те, що Кровожерливий план Путіна "химатаке ВСУ" раптово сплив в мережі: провокацію чекають з дня на день

Російська столиця цілком може організувати на окупованому нею Донбасі провокацію з хімічної атакою, для того, щоб прибрати своїх головорізів і "зберегти обличчя" начальника Росії Володимира Путіна.

Про це стало відомо завдяки повідомленням у Twitter блогера "Фашик Донецький".