У середу, 26 грудня, стало відомо про несподівану смерть відомого дитячого письменника Олександра Виженка у Запоріжжі.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на повідомлення у соцмережах людей, які були знайомі з Олександром.

Журналісти зазначають, що Олександр Виженко відомий як автор дитячих книг "Історія запорозьких козаків для веселих дітлахів", "Легенди та казки Хортиці", "Козацькі забави", "Хлопчик укропчик".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Під псевдонімом Санько Сито письменник читав свої казки у авторській передачі "Казки запорозькі від Санька Сита" на Суспільному Запоріжжя.

За 20 років Олександр Виженка зіграв більше 50 ролей в театрі юного глядача. Окрім цього, відомий запорожець займався перекладами, розповідають містяни.

Причину смерті та дату похорону наразі не повідомляють.

Нагадаємо, 25 грудня пішов з життя, у віці 65 років, відомий актор Дмитро Матвєєв.

Про це в соціальній мережі сповістив його кращий друг Олег Хартуларі.

"Прощавай, Дмитре Миколайовичу! Мій дорогий партнер і старший товариш. Мені буде дуже не вистачати твоїх дзвінків і теплих слів. Царство тобі Небесне! До зустрічі!" — написав він.

Причини смерті актора Дмитра Матвєєва поки не розкриваються.

Як повідомляв раніше Знай.ua, померла видатна акторка, що запам'ятовувалася багатьом фанатам, завдяки зйомках відомих серіалах і фільмах.

Кіноактриса і співачка Етель Ейлера померла 18 листопада, але інформація з'явилася лише нещодавно.

Акторка померла в штаті Каліфорнія, у місті Лома-Лінда. Їй було 88 років.

Ейлера — давній учасник Негритянсокго Ансамблю (Negro Ensemble Company). Вона блищала в 1960-х роках у бродвейській п'єсі Жана Генета "Чорні: клоун-шоу".

Українські глядачі найбільше запам'ятали її в таких ролях, як "Охоронець", де вона приміряла на себе роль Емми, а також у серіалі "Друзі".

Також Знай.ua писав про те, що в Росії померла відома акторка і драматург Алла Соколова. Її не стало у п'ятницю, 21 грудня 2018 року.