В Покровському районі Кривого Рогу з вікна під'їзду на 10 поверсі 14-поверхівки выпали жінка з малолітньою дитиною.

Про це повідомляє Перший криворізький.

Драма сталася 20 грудня, в 14-поверховому будинку в мікрорайоні Зарічний-5.

Інформацію редакції надали свідки події. На лінію «102» також надійшла така інформація.



Про причини інциденту поки невідомо.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Подільському районі Києва виявили труп чоловіка, який знаходився на першому поверсі занедбаного двоповерхової будівлі. Близько 16:00 на лінію екстрених служб надійшов виклик, після чого правоохоронні органи виїхали на місце події. Згідно попередньої інформації, померлий був бездомним. В ході огляду на його тілі були виявлені численні гематоми і синці на обличчі і тілі, однак чи причетні вони до настання смерті, поліцейські поки не пояснюють. Подробиці правоохоронці давати не побажали, посилаючись на таємницю слідства.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові знайшли повішеною 46-річну нотаріуса. Колеги не вірять у самогубство. Кримінальну справу відкрили за статтею "умисне вбивство" з позначкою "самогубство". Примітка "самогубство" у 90% випадків визначає все подальше розслідування. Успішну 46-річну жінку знайшли повішеною у власному офісі. Все начебто схоже на самогубство, заважають кілька "але". Помічниця, яка прийшла на роботу, знайшла тіло своєї роботодавиці Юлії Грузковой.

"Знай.uа" писав, що доалифорнийский артист Oliver Tree опублікував в мережі кліп на пісню Hurt зі свого дебютного альбому. Виконавець вибрав для зйомок кілька локацій в Києві. Сюжет досить простий, а от наряд музиканта дивує: він постає в кількох різних екстравагантних образах. Виконавець демонструє кілька способів самогубства, оживає в труні, а його тіло стає обезголовленим. На Рибальському мосту співак постає в образі розп'ятої людини. Крім того, для зйомок кліпу використали справжній танк.