У четвер, 29 листопада, стало відомо про смерть відомої голлівудської сценаристки і продюсера Глорії Кац у Лос-Анджелесі.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

У повідомленні сказано, що 76-річна Кац померла 28 листопада в медичному центрі після тривалої боротьби з раком.

Вона була відома, зокрема, щодо співпраці з режисером Джорджем Лукасом. Замість зі своїм чоловіком Уіллардом Хайком вона написала сценарії до його фільмів "Зоряні війни" і "Американські графіті". Також Кац спільно з чоловіком відома як автор сценарію до фільмів "Індіана Джонс і храм долі" і "Говард-качка".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, в Росії на 89-му році життя помер поет Аркадій Федотов, який написав слова до маршу "Прощання слов'янки".

Трагічну новину передає УНН.

Аркадій помер 19 листопада 2018 року в місті Хабаровськ, Росія.

Відомий поет з'явився на світ в 1930 році в Києві. На самому початку 1930 років його родина змушена повинна була переїхати в Хабаровськ.

Однією з найбільш відомих його пісень – “Прощання слов'янки”. Він написав до неї слова в 1965 році.

Раніше Знай.uа писав про те, що в суботу, 24 листопада, у Сполучених Штатах Америки з життя пішов відомий актор та ілюзіоніст Річард Джей Поташ.

Цю інформацію повідомляє The Hollywood Reporter.

Річард Джей Поташ помер у віці 72 років.

"Рікі Джей, чарівник з "Ночі в стилі бугі", помер. Йому було 72 роки", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що ілюзіоніст і актор здобув популярність завдяки своїм картковим фокусам і експериментам з пам'яттю. Крім того, він знявся в таких відомих картинах, як "Завтра не помре ніколи", "Магнолія" і серіалах "Обдури мения", "Дэдвуд".

Більше того, Рікі Джей виступав в якості консультанта в таких фільмах, як "Престиж", "Ілюзіоніст" і "13 друзів Оушена".

Також Знай.uа повідомляв, що на 97 році життя помер легендарний український вчений, основоположник сучасної школи перекладознавства – Ілько Корунець.