25 грудня пішов з життя, у віці 65 років, відомий актор Дмитро Матвєєв. Про це в соціальній мережі сповістив його кращий друг Олег Хартуларі.

"Прощавай, Дмитре Миколайовичу! Мій дорогий партнер і старший товариш. Мені буде дуже не вистачати твоїх дзвінків і теплих слів. Царство тобі Небесне! До зустрічі!" — написав він.

Причини смерті актора Дмитра Матвєєва поки не розкриваються.

Акторська кар'єра Матвєєва почалася в кінці 1970-х років. Першою роботою стала невелика роль у фільмі Георгія Данелія "Осінній марафон".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У списку робіт, в яких брав участь Дмитро Матвєєв, нараховується більше трьох десятків фільмів і телесеріалів. Серед них популярні у свій час: "Державний кордон. Рік сорок перший", "Осінній марафон", "Кармеліта" та інші.

Однак, глядачам він був більше відомий як актор озвучення. Відомий майстер дубляжу озвучував для російського кінопрокату іноземних акторів, серед яких Вин Дизель, Сильвестр Сталлоне, Мел Гібсон та інші голлівудські зірки.

Зокрема, його голосом "говорили" Дарт Вейдер ("Зоряні війни: Епізод 4") і Мартін Риггз ("Смертельна зброя – 4"), рядовий Капарзо з фільму "Врятувати рядового Райана". Останньою його роботою в дубляжі став фільм "Гравітація", де він озвучував актора Джорджа Клуні.

Актор народився в 1953 році, в місті Потсдам, що розташувався на території НДР. Ще в ранньому віці актор знявся в епізодичній ролі в короткометражному фільмі по повісті Аркадія Гайдара "Нехай світить", проте серйозна кар'єра в кіно началсь в 1979 році.

Актор був удостоєний одне з найпрестижніших літературних премій КДБ СРСР за роль в "державному кордоні".

Прощай, Дмитрий Николаевич! Мой дорогой партнёр и старший товарищ. Мне будет очень не хватать твоих звонков и тёплых слов. Царствие тебе Небесное! До встречи!

Geplaatst door Олег Хартулари op Woensdag 26 december 2018

Нагадаємо, відомий радянський і російський актор Сергій Юрський потрапив в лікарню через небезпечне інфекційне захворювання. Лікарі дали діагноз госпіталізованому акторові Сергію Юрському. Вперше її озвучили родичі хворого.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на 67-му році життя помер відомий радянський актор театру і кіно Олег Мартьянов. Чоловік пішов з життя після тривалої хвороби. Інформацію про смерть актора підтвердили в Малому театрі, де він працював останнім часом.

Також "Знай.uа" писав, раптово пішов з життя 15-річний хлопчик, рекордсмен і директор приватної бібліотеки. Цю інформацію на своїй особистій сторінці в соцмережі Facebook написала керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.