Європа вже втомилася від постійних дощів та мокрого снігу тепер це все чекає на українців. З Європи до нашої країни мчить мокрий і холодний циклон.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів та повідомленням синоптиків.

мокрий сніг
мокрий сніг

Згідно з даними синоптиків, найбільше опадів очікується на Заході, в Центрі та на півночі України. Також синоптики попереджають про ожеледицю, так як денне мінімальне тепло +2-3 градуси чергуватиметься з нічним морозом.

рятувальники витягують зі снігових заметів машини
рятувальники витягують зі снігових заметів машини

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Автодороги, за словами фахівців, будуть слизькими, але проїзними. Працівники дорожніх служб заявляють, що траси вдалося звільнити від заметів. У Східних регіонах прогнозують невеликий сніг і відчутне похолодання. А нічна температура опуститься до -13 градусів.

Варто нагадати, що черговий циклон, який синоптики назвали Uta, прийде в Україну з північно-заходу Європи вже 29 грудня і принесе дощі з мокрим снігом. А протягом найближчих п'яти днів по всій території країни прогнозують рясні опади: від дощу з мокрим снігом, на заході та півдні до рясних снігопадів у центрі і на північному сході. Про це повідомили в українському Гідрометцентрі.

У суботу, 29 грудня, опади у вигляді снігу, мокрого снігу з дощем, прогнозують по всій Україні. Але температура повітря буде значно різнитися: від -5-7 морозу, на північному сході до +1-4 тепла, на заході та півдні України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в новорічну ніч, з 31 грудня по 1 січня, по всій території України буде дуже різноманітна погода. Так, Новий рік-2019 у більшості регіонів розпочнеться дощовою погодою. Про це розповів директор українського Гідрометцентру Микола Кульбіда.

"Погода буде надзвичайно різноманітною. У західних областях України очікується дощ при плюсовій температурі, у північних - вночі без опадів, 3-8° морозу, вранці – мокрий сніг, вдень з переходом в дощ з підвищенням температури до 2-3° тепла", - повідомив Кульбіда.

Нагадаємо, збираєтеся на новорічні свята в Карпати? Тоді ви обов'язково повинні знати про це.

Як повідомляв Знай.uа стихія підкине неприємностей українцям.

Знай.uа писав, сніговий колапс в Україні: через хуртовини обмежили рух транспорту.