Влада Одеси подбала про городян і продовжила роботу транспорта в новорічну ніч.
Про це повідомляє офіційний міський сайт.

Так, з 22:00 31 грудня 2018 року до 06:00 1 січня 2019 року буде організовано роботу міських маршрутів.
В тому числі будуть діяти 12 трамвайних, 7 тролейбусних і 15 автобусних маршрутів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в святкові дні на кордонах очікується ажіотаж. У зв'язку з цим українців просять уникати закордонних поїздок на автомобілях. Через різке збільшення іноземних черг на українсько-польському кордоні в період новорічних та різдвяних свят, генеральне консульство України в Любліні рекомендувало мандрівникам уникати подорожей на автомобілі через кордон з Польщею.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на період новорічних та різдвяних свят Укрзалізниця збільшила кількість додаткових поїздів на популярних напрямках. Але в УЗ радять пасажирам уважно планувати свої поїздки. За повідомленням прес-служби, призначений додатковий поїзд № 285/276 Дніпро - Львів і відкрито продаж квитків на поїзд № 219 Київ - Івано-Франківськ - Чернівці, який відправиться 30 грудня. "Всього на зимові свята призначено вже 39 додаткових поїздів на 311 рейсів", - йдеться в повідомленні.

"Знай.uа" писав, що на черговому засіданні суду у Одесі за "справі Краян" сталася незвичайна ситуація між представником ЗМІ та охоронцями мера Геннадія Труханова. Журналіст спробував поставити Михайлу питання, але він не захотів на нього відповідати і пішов. Охорона з поліцією жорстко відтіснили журналіста від мера. Як заявляє слідство, згадані особи організували продаж місту будівлі заводу "Краян" за явно завищеною ціною, внаслідок цього громада понесла збитки в розмірі 185 млн грн. Відео з інцидентом опубліковано на сторінці в Facebook Михайла Штекеля.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще