Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Влада оголосила війну отримувачам субсидії: хто постраждає першим

Міністерство фінансів України поновило верифікацію виплат громадянам соціальної допомоги. У міністерстві також додали, що подібні дії стали можливими лише завдяки внесеним змінам до Бюджетного кодексу, які й дозволили отримання персональних даних під час моніторингу одержувачів державної допомоги.

ЗНО 2019
ЗНО 2019

Нові правила вступу до вишів: які кола пекла доведеться пройти студентам в 2019

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У 2019 році студентам необхідно буде набрати мінімальні прохідні бали для вступу у виші - 150 і 130 балів відповідно, творчі конкурси проходитимуть до подачі вступних заяв, а терміни вступної кампанії скоротяться.

Україна отримає два морських гіганта від США: екіпажі вже готуються

Вже в липні Україна отримає патрульні катери класу "Айленд", які пообіцяли надати США. Цю інформацію повідомив командувач ВМС України Ігор Воронченко в інтерв'ю DW.

Володимир Путін
Володимир Путін

Путіну доведеться вимолювати прощення у Європи: у 2019 на Україну чекає порятунок

Путін входить у свій 20-й рік президентства. У зв'язку з цим, один із спікерів російського парламенту заявив, що конституцію РФ час змінювати, щоб зняти обмеження на управління Кремлем. Напрошується прозорий висновок - Путін зупинятися не збирається. Росія вже стала ключовим гравцем на Близькому Сході. Вона готується до конфліктів за контроль над морськими шляхами в Арктиці, де тане лід.

Віктор Муженко
Віктор Муженко

Муженко розповів, як ЗСУ поступово відвойовують Донбас: б'ємо тільки у відповідь

Українські військові в Донбасі посилили контроль над деякими населених пунктів, не порушуючи при цьому досягнуті в Мінську домовленості. Про це повідомив керівник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко. Також, Муженко зазначив, що українські силовики чітко дотримуються взятих на себе зобов'язань в рамках Мінського процесу.