В харківській поліції розповіли, що у фігурантки смертельній аварії на вулиці Сумській Олени Зайцевої вилучили достатню кількість біоматеріалів для проведення аналізів.

Відповідну заяву зробив голова харківського управління Нацполиции Олег Бех на брифінгу.

"Чому зараз експерти заявили в суді про брак вихідних даних - це інше питання. Якщо буде необхідно, проведемо службове розслідування і перевірку наркоцентру", - зазначив Олег Бех.

Також у поліції зазначили, що до цих пір не можуть знайти нарколога Федірко, яка першою проводила огляд Зайцевої після ДТП. В даний час триває її розшук. На початку 2019 року чолі управління повинні надати звіт про хід пошуків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Начальник слідчого управління Сергій Чиж зазначив, що правоохоронні органи передали експертам всю необхідну інформацію.

Раніше повідомлялося, що вся Україна дуже уважно слідкує за справою Зайцевої-Дронова про смертельну аварію в Харкові. Так, днями у справі круто змінилися обставини.

Харківських прокурорів у справі скандальної Зайцевої повинна перевірити кваліфікаційно-дисциплінарна комісія. Також відомо, що відповідна скарга була подана представником постраждалих в аварії Ларисою Матвєєвої.

Нагадаємо, опіати у справі Зайцевої: про що розповіли нові результати експертизи. Харківське обласне бюро судово-медичної експертизи відправило до суду висновок, згідно якого експерти знову не змогли визначити, чи фігурантка смертельного ДТП Олена Зайцева під впливом опіатів у момент аварії.

Як повідомляв Знай. ua, справа Зайцевої перевернулося з ніг на голову, суддям довелося покинути зал. Нова експертиза перевернула хід справи Зайцевої.

Знай. ua писав, що суддя Зайцевої виправдав вбивцю: рішення вже прийнято. В Єдиному реєстрі судових рішень з'явився відповідний документ.