Відома мольфарка розповіла, що Україна зіткнеться в 2019 році з ще одним Майданом. Мир у країні зможе настати лише через два роки.

Про це у сюжеті телеканалу ТСН розповіла мольфарка Ольга.

Закарпатської дар провидиці передав відомий в Карпатах мольфар Гой (Андрій Атаманюк), її дідусь.

"Буде ще Майдан, але не буде довго ця метушня. Протести відбуватимуться інакше, але теж з кров'ю. Будуть вже вибори, їх перервуть. Майдан далі буде. Будуть багато разів зривати", — сказала мольфарка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За її словами, у другий тур виборів вийдуть чоловік і жінка.

"Війна буде два роки, але все закінчиться добре. Через два роки розпочнеться краща життя у нас в Україні", — додала Ольга.

Мольфарка утрверждает, що Крим поки не повернеться в Україну, але це станеться потім, через багато років.

Раніше повідомлялося, що знаменита болгарська сліпа провидиця Ванга ще за свого життя передбачала такі світові катаклізми, як 11 вересня, розквіт ИГИЛ і навіть Брексит.

Після смерті легендарної провидиці люди бачать, що її слова актуальні і по сьогоднішній день і намагаються розшифрувати її передбачення, щоб хоч трохи підготуватися до можливих подій.

На думку експертів, передбачення Ванги обіцяють в 2019 не найпростіший рік в історії людства. Особливо небезпечним він буде для двох світових лідерів.

Нагадаємо, кремлівські ідейники зганьбилися недолугим "пророцтво Ванги" щодо України: "справжній ідіотизм". Путінські пропагандисти зганьбилися безглуздим "пророцтво Ванги" про Україну.

Як повідомляв Знай. ua, пророкування Ванги на 2019 рік: на Путіна нападуть, а світ накриють стихійні лиха. Розшифровані передбачення Ванги на 2019 рік.

Знай. ua писав, що криваве суперзатмение накриє людство одразу після Нового року: що обіцяє "червона луна". Настільки страшне назву, однак, зовсім не відображає сутність затемнення.