З метою запобігти переохолодження жителів, що належать до малозащищених верств населення, в різних районах Одеси встановлять пункти обігріву.

Вони почнуть працювати, коли температура від -10°C протримається впродовж трьох днів. Один з них знаходиться в Приморському районі на Куликовому полі з боку ж/д вокзалу. Інший перебуває у Суворовському районі на вул. Жоліо-Кюрі в районі вул. Генерала Бочарова, недалеко від автомийки.

Такі пункти забезпечені електрикою, дровами та різними продуктами харчування. Для зручності там також планують встановити біотуалети і додаткові контейнери для сміття.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Протягом робочого часу будуть чергувати співробітники поліції, рятувальної служби та лікарі, які при ознаках обмороження чи переохолодження нададуть першу допомогу постраждалим.

Нагадаємо, три головні помилки при прогріванні автомобіля взимку.

Більшість водіїв неправильно прогрівають свої автомобілі взимку, що негативно впливає на стан транспортного засобу та може призвести до поломок.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нафтогаз переведе українців на буржуйки: і вівці цілі, і Коболєв в теплі. Україна надто сильно влізла в боргову яму, що зовсім скоро тепло у наших будинках може зникнути. Жарти жартами, а ймовірно доведеться переходити, як в старі-добрі часи на буржуйки.