Україна настільки влізла в боргову яму, що зовсім скоро тепло у наших будинках може зникнути. Жарти жартами, а ймовірно доведеться переходити, як в старі-добрі часи на буржуйки. Про це попередив на сторінці у Facebook юрист, блогер Михайло Шнайдер.

Все тому, що "Нафтогаз" та його очільник ніяк не дійдуть згоди у розрахункам – хто і кому винен.

Андрій Коболєв
Андрій Коболєв

"Саме час купувати "буржуйки". Кілька днів тому, Андрій Коболєв заявив, що наступаючий 2019 рік, "Нафтогаз" почне з "мінімальним залишком грошових коштів" на своїх рахунках. І це ставить під загрозу закупівлі газу в пік опалювального сезону. За його словами, причина полягає .... в численних боргах споживачів та уряду. А я б порадив йому, пошукати цю саму причину в іншому місці. І почати потрібно з мільярдними премій. З мільйонів зарплат і об'єму продажів. З шикарних машин. Андрюша, час спускатися з небес на землю. І чим швидше тим краще. Адже терпіння українського народу не безмежне ...", - зазначив Шнайдер.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Незважаючи на те, що згадка про буржуйки у багатьох викликає посмішку і скептичне ставлення, як до обігрівальних приладів, вони існують вже більше ста років, і успішно допомагають боротися з морозами.

Піч буржуйка це легендарний обігрівач, що давав тепло на зорі технічного прогресу і зберіг свою актуальність до сьогоднішнього дня. Вони суттєво трансформувалися і набули нових сучасних систем тривалого горіння та подвійного допалювання, а захисне оглядове скло залишається чистим.

Що ж це таке за опалення і яка його специфіка? Періодичність або сезонність опалення змушує застосовувати печі без рідкого теплоносія і здатного швидко вводитися в експлуатацію, тому печі буржуйки стають справжньою знахідкою, адже вони не бояться різких перепадів температур і здатні віддавати тепло з першої хвилини горіння вогнища.

Незалежність опалювальної системи від будь-яких енергетичних мереж часом стає головним обгрунтуванням вибору виду обігрівача. Електрика і газ – звичайно блага прогресу, якими кожен користується, але на віддалених земельних ділянках підвід таких магістралей обходиться дуже дорого, до того ж сподіватися на безперебійність подачі енергоносія – утопія. Саме тому буржуйка чавунна має незаперечні переваги автономії.

Але навряд чи комусь такий варіант сподобається більше: все таки, для того і платиться комуналка, аби у квартирах було тепло без зайвого приладдя.

Дивіться: Опалювальний сезон-2018: хто може претендувати на субсидію та що робити тим, кого її позбавили

Нагадаємо, стало відомо, на яких посадах в Україні можна заробити більше.Як повідомляв "Знай.ua", експерти назвали нові ціни на ринку нерухомості. Також "Знай.ua" писав, в Україні зростуть ціни на цілу низку товарів.