Сьогодні ціни на житло м'яко кажучи не тішать, мало хто з українців може дозволити собі нову квартиру, навіть на вторинному ринку. Експерти прогнозують, що після президентських виборів в україні ціни на ринку нерумості зміняться.

Представники Конфедерації будівельників України заявили, що після президентських виборів вартість нерухомості в нашій країні стрімко зросте, - пише "businessua.com".

За прогнозами аналітиків, після виборів, вартість житла зросте приблизно на 20%.

У 2018 році також ціни стрибали кілька разів. Зокрема це стосується не лише продажу, але й оренди.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Така тенденції матиме продовження. Однак на початку наступного року ціни на нерухомість зростуть не значно. Різкий стрибок буде помітний відразу після виборів Президента України, які відбудуться в кінці березня. Так, варто очікувати, що в наступному році житло подорожчає приблизно на двадцять відсотків.

Зростання цін на житло буде наслідком підвищення попиту на нього і кількості пропозицій. Адже, як зазначили фахівці, в наступному році планується підвищення рівня заробітних плат, збільшення кредитних ставок, а також цін на паливо, будівельні матеріали та інше. При цьому стимулювати попит на житло будуть якість сучасних будівель, політика освіти цін, а також грамотна концепція будівельного проекту.

Також представники Конфедерації будівельників України заявили, що ініціюватимуть перегляд ряду законодавчих норм, які націлені на контроль державотворчих процесів.

Нагадаємо, українцям розповіли, скільки власники квартир можуть заробити на новорічні свята.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у 2019 році на власників житла, що здається в оренду, чекають гігантські штрафи. За що каратимуть гривнею господарів зайвих квадратних метрів?

Раніше портал Знай.ua писав, що українці, які збираються придбати житло, або беруть кредит на такі цілі, або купують, коли є стартовий капітал. Мало хто наважиться відкладати з зарплатні. Експерти порівняли сьогоднішні ціни на житло та підрахували, скільки українцям потрібно відкладати з середньої зарплати.